2023. január 30., Martina

Riasztó

#heves megye #rendőrség #jogosítvány #rendszám

Nem szűnő divat Heves megyében: hamis rendszámmal, jogsi nélkül autókázott Terpesen

2021.01.10. 07:56

A késztetés örök, a hülyeség szintén.

Többször beszámolt már az Egri Ügyek (ahogy a cikk alatti összeállításban is láthatják) azokról a zsenikről, akik lankadatlan lelkesedéssel próbálkoznak érvényes rendszám és jogosítvány nélkül közlekedni Heves megye útjain, az egyenruhások legnagyobb örömére.

 

Egy kis megyei faluban, Terpesen ellenőríztek a rendőrök 2020. augusztus 4-én 16 óra 40 perckor egy személygépkocsival közlekedő férfit.

 

Az intézkedéskor kiderült, hogy a járművön található hatósági jelzés egy másik autóhoz tartozik, amely már korábban ki lett vonva a forgalomból. Továbbá az ellenőrzéskor kiderült, hogy a férfi nem rendelkezik vezetői engedéllyel, így őt előállították a Pétervásárai Rendőrőrsre, ahol gyanúsítottként hallgatták ki. A 24 éves férfi gyanúsítotti kihallgatásán beismerő vallomást tett.

 

A férfi ellen egyedi azonosító jellel visszaélés bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt indult eljárás. A nyomozás vizsgálati szakaszában az Egri Rendőrkapitányság Pétervására Rendőrőrs munkatársai a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték, és az iratokat a napokban átadták az ügyészségnek.

Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló