2024. július 25., Jakab Kristóf

Riasztó

#betörés #szeta egri alapítványa #szeta

Nem engedik el a SZETA Béke utcai Közösségi Házának fosztogatóját

Nagy Donát 2021.11.17. 09:52

Elfogása után két nappal letartóztatták a férfit, az ügyészség szerint a szabadlábon való védekezés alatt valószínűleg újra betörne ide-oda.

Tegnap délután letartóztatta a bíróság a 20 éves elkövetőt, aki feltehetően nem egyedül követte el a betöréseket, írja közleményében a Heves Megyei Főügyészség.

 

Az Egri Járási Ügyészség azért indítványozta a letartóztatást, mint a legsúlyosabb személyi szabadságot korlátozó kényszerintézkedést, mert

a büntetett előéletű elkövető esetében tartani lehet a bűnismétléstől, hiszen a fiatalember egyedülálló, munkahelye nincs, rendszeres jövedelemmel nem rendelkezik, ezért megalapozottan feltehető, hogy megélhetését további vagyon elleni bűncselekmények elkövetéséből próbálná meg biztosítani.

A bíróság döntését mind az ügyész, mind a gyanúsított és védője tudomásul vette, így a terheltet a tárgyalóteremből átszállították a büntetés-végrehajtási intézetbe.

 

Címlapképünk illusztráció, fotó: Pixabay

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egri ügyek csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

További hírek

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló