2023. december 4., Borbála Barbara

Riasztó

#ítélet #késelés #nógrád megye #pásztó

"Megdöglesz, ha nem hozod vissza a pálinkát!" – üvöltözte a saját fiát megkéselő férfi Pásztón (VIDEÓ)

Kovács Dávid 2022.07.12. 09:11

Az apa és gyermeke a pálinkán veszett össze egymással, miután a fiú elvette agresszív apjától az italt. A késelő férfit elítélték.

 

Emberölés kísérlete miatt hat és fél év börtönre ítélték azt a pásztói férfit, aki 2020 őszén egy konyhakéssel szívtájékon szúrta saját gyermekét, derül ki az Agria Tv anyagából.

 

A vádirat szerint az 57 éves férfi rendszeresen ivott, részegen veszekedett családjával, fia ezért egy októberi reggelen elvette tőle a pálinkát, amitől az apja annyira dühös lett, hogy ordítozni kezdett.

Megdöglesz, ha nem hozod vissza a pálinkát! Elvágom a torkod!

– többek között ezt kiabálta neki. Ezután felkapott egy konyhakést a mellette lévő kisasztalról, amivel mellkason szúrta a gyermekét.

 

A férfi viszont azt állítja, azért szúrt, mert a fia előtte megverte őt. "Nem igaz az, hogy én csak utólag kaptam a sértettől. Nem! Ez azért történt, mert előtte én már jól el voltam verve. Ki is feküdtem, akkora ütést kaptam" – nyilatkozta a Tényeknek. Az apa egyúttal azt állítja: nem szúrt, csak fia felé "bökött" a késsel.

 

Az összeállítás szerint a pásztói férfit felháborította a döntés, "jogtalannak, alaptalannak és igazságtalannak" tartja az ítéletet. A gyermekét késsel megsebesítő apa letartóztatásban marad, felmentésért fellebbezett. Az ítélet nem jogerős.

 

A Tények anyagát itt lehet megnézni:

 

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egri ügyek csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

További hírek

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló