2024. február 25., Mátyás

Riasztó

#halálos baleset #zagyvaszántó

Zagyvaszántói tragédia: a januári lőrinci buszbaleset túlélőjét gázolták halálra

2021.04.06. 09:29

Két hónapja szerencsésen megmenekült a buszsofőr, a márciusi balesetét viszont már nem élte túl.

Az Egri Ügyek is hírt adott arról a március 30-án este történt balesetről, amelynek során egy személygépkocsi halálra gázolt egy férfit Zagyvaszántón. Kedden a Blikk arról számolt be, hogy a tragédia áldozata az a buszsofőr volt, aki két hónappal ezelőtt Lőrinciben megmenekült, amikor járművével egy fának csapódott.

 

A januári buszbalesetben többen is megsérültek, köztük a sofőr, aki csodával határos módon élte túl a balesetet, amelyben a jármű eleje teljesen összeroncsolódott. A buszvezető rosszul lett vezetés közben és éppen azért vezette a fának a járművet, hogy ne történjen nagyobb tragédia, a helyiek emiatt hősnek nevezték a férfit.

 

A Blikk információi szerint március 31-én a férfi - aki polgárőrként is szolgált - a háza közelében a főút mentén tartózkodott, amikor észrevette, hogy egy autós a megengedettnél gyorsabb halad, sőt előz is. Kilépett, hogy figyelmeztesse a vezetőt, hogy vegyen vissza a sebességéből, erre azonban már nem volt módja, mert a kocsi halálra gázolta. A baleset idején nem volt polgárőri szolgálatban, ezért a láthatósági mellényét sem viselte.

 

A lap cikke szerint a környékbeliek egy emberként gyászolják férfit, akit mindenki nagyon szeretett és a közösségért tett munkájáért sokra tartott.

 

zagyva-gázolás
Fotó: police.hu
Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egri ügyek csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

További hírek

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló