2024. július 23., Lenke

Riasztó

#hatvan #általános iskola #haláleset

Blikk: Vérnyomásproblémákkal küzdött a 14 éves fiú, aki kiesett a padból és meghalt Hatvanban (VIDEÓ)

Kovács Dávid 2022.06.14. 08:59

Újabb részletek derültek ki a hatvani diák haláláról.

 

Vérnyomás- és súlyproblémákkal küzdött az a 14 éves fiú, aki hétfőn életét vesztette a hatvani Kossuth Lajos Általános Iskolában, írja a Blikk a hetedikes diák egyik ismerősére hivatkozva. A lap meg nem erősített információk nyomán arról ír, hogy a fiú a rosszulléte előtt energiaitalt is fogyasztott.

 

hatvan-iskola2
A hatvani Kossuth Lajos Általános Iskola épülete (Fotó: Hatvani Kossuth Lajos Általános Iskola / Facebook)

 

Ahogy korábban az Egri Ügyek is beszámolt róla, a diák reggel megérkezett az iskolába és nyolc óra előtt néhány perccel egyszerűen csak rosszul lett, erről még szólt is a padtársának, majd hirtelen kifordult az iskolapadból, és már nem reagált semmire, ezért azonnal mentőt hívtak hozzá.

 

A Tények információi szerint a tinédzser szíve megállt és összeomolhatott a keringése. A tanárok azonnal megpróbálták újraéleszteni, folyamatosan mellkaskompressziót végeztek. Megérkezésük után a mentők is sokáig küzdöttek az életéért, de már nem tudták megmenteni, a fiú a helyszínen életét vesztette.

 

Az Országos Mentőszolgálat tájékoztatása szerint a hatvani fiú újraélesztését a kiérkező mentőegységek emelt szintű beavatkozás keretében vették át. Az ellátásba egy gyermekrohamkocsi orvosa is bekapcsolódott. Mivel a fiúhoz három mentőegység is érkezett, a városban – a Blikk szerint – elterjedt a hír, hogy több diák is bajban lehet.

Iskolánkban a reggeli órákban egy tanuló rosszul lett. Az érintett szülőt és a mentőket értesítettük. A többi tanuló jól van

– közölte aztán a szülőknek címzett üzenetét közösségi oldalán a hatvani iskola. Az intézmény a délutáni órákban erősítette meg a tragikus hirtelenséggel elhunyt hetedikes fiú halálhírét. "Iskolánk közössége megtört szívvel gyászolja" – írták.

 

Mint korábban írtuk, a rendőrség tudomása szerint a fiú természetes halált halt, amit a halál beálltát megállapító helyszíni orvosi szakvélemény is megállapított, így jelenleg sem közigazgatási, sem büntetőjogi eljárás nem indult az ügyben. A Tények információi szerint a történtek után a többi diákot nem engedték ki a folyosóra, a tanárok zokogtak a tragédia miatt.

 

Az RTL Híradó anyagát itt lehet megnézni:

 

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egri ügyek csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

További hírek

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló