2022. október 4., Ferenc

Riasztó

#hatvan #általános iskola #haláleset

Rosszul lett és meghalt egy tizennégy éves diák egy hatvani általános iskolában

Barna Benedek 2022.06.13. 14:45

Hosszan küzdöttek az életéért, de nem sikerült megmenteni.

 

Meghalt egy fiú a hatvani Kossuth Lajos Általános Iskolában – adta hírül a heol.hu.

 

A portál információi szerint a diák reggel megérkezett az iskolába és nyolc óra előtt néhány perccel egyszerűen csak rosszul lett, kiesett az iskolapadból és már nem reagált semmire, ezért azonnal mentőt hívtak hozzá.

 

Az Országos Mentőszolgálat arról tájékoztatott, hogy a tizennégy éves fiú újraélesztését a helyszínen tartózkodók kezdték meg, a kiérkező mentőegységek pedig emelt szinten folytatták a beavatkozást. Az ellátásba nem sokkal ezt követően egy gyermekrohamkocsi is bekapcsolódott, hosszan küzdöttek a beteg életéért, de sajnos nem lehetett megmenteni a fiút.

 

A halál okát szakértői vizsgálat tisztázhatja – erősítette meg a mentőszolgálat.

 

Frisstés: A Blikk a Heves Megyei Rendőr-főkapitányság közlése nyomán arról ír, hogy  az ügyben semmiféle rendőri intézkedés nem történt. A rendőrség tudomása szerint ugyanis természetes halált halt a gyermek, amit a halál beálltát megállapító helyszíni orvosi szakvélemény is megállapított, így jelenleg sem közigazgatási, sem büntetőjogi eljárás nem indult az ügyben. A lap értesülései szerint a fiúnak több súlyos betegsége is volt. 

 

(Indexfotó: Sóki Tamás / MTI – Képünk illusztráció)

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egerben láttam, hallottam csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló