2023. március 30., Zalán

Riasztó

#baleset #szélvihar #autóbaleset #cegléd

Halálos közúti balesetet okozott a viharos szél Ceglédnél – FOTÓK a helyszínről

Kovács Dávid 2022.01.31. 15:13

Élő állatokat szállító kamionnal karambolozott vasárnap egy 67 éves sofőr, a helyszínen életét vesztette.

Nem csupán károkat, hanem halálos balesetet is okozott a vasárnapi viharos szél: a 311-es úton, közvetlenül a M4-es főút felüljárója közelében, egy Cegléd felé haladó személyautót egy erős széllökés átsodort a szemközti sávba, ahol frontálisan ütközött egy kamionnal.

 

A Dél-Pest Megyei Panoráma információi szerint a kocsi az ütközés után az árokba csapódott, az autójába szorult 67 éves férfi pedig a helyszínen életét vesztette. Holttestét a ceglédi tűzoltók szabadították ki a járműből.

 

Az élőállatokat szállító kamion sofőrje nem sérült meg, a járműben szállított sertéseknek és a pótkocsinak szintén nem esett baja. A helyszínelés idején a forgalmat az érintet útszakaszról elterelték.

 

FOTÓK - HALÁLOS KIMENETELŰ baleset történt a 311-es úton közvetlenül a M4-es főút felüljárója közelében, ahol egy Cegléd...

Közzétette: Dél-Pest Megyei Panoráma – 2022. január 30., vasárnap

 

 Az országos szélviharkárokról szóló összefoglalónkat itt olvashatja, a megyénket érintő károkról pedig ebben a cikkünkben tájákozódhat.

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egri ügyek csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló