2024. február 25., Mátyás

Riasztó

#eger #baleset #sas út

Halálos gázolás Egerben: a fia szeme láttára ütötték el a zebrán áthaladó nőt – Helyszíni FOTÓK

Szabadi Szabolcs 2021.12.25. 21:03

A hölgy a kórházba szállítást követően elhunyt.

Ahogy arról beszámoltunk, szombaton kora este elütöttek egy gyalogost az egri a Sas út és Patakpart út kereszteződésénél. A rendőrség tájékoztatása szerint egy 35 éves egri férfi közlekedett járművével Egerben, a Sas úton, amikor útburkolati jellel kijelölt gyalogos átkelőhelyen nem biztosított elsőbbséget egy 54 éves helyi asszony részére, akit elütött. A nő a balesetben olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy kórházba szállítását követően elhunyt.

 

sas3

 

Az Agria TV egy kicsit részletesebb információi szerint egy Opel haladt a Sas úton a városból kifelé, amikor a kivilágított zebrán anya és fia balról, egymástól mintegy 3 méter távolságra lelépett az átkelőre. A nő valószínűleg utol akarta érni a fiát, akivel süteményért mentek. A portál úgy értesült, hogy a kocsi vezetője az elöl haladó, világos ruhában lévő fiút látta, a mögötte érkező, sötét ruhát viselő anyját nem vette észre.

 

sas4

 

sas2

 

Az elsődleges megállapítások szerint a kocsit vezető 35 éves egri férfi nem fogyasztott alkoholt, és valószínűleg nem lépte át a megengedett sebességet, azonban a gyalogosok elsőbbségét nem adta meg. Az eset körülményeit szakértő bevonásával vizsgálják.
 
sas5
 
sas1
Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egerben láttam, hallottam csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

További hírek

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló