2022. október 4., Ferenc

Riasztó

#heves megye #heves megyei rendőr-főkapitányság #gyorshajtás #sebességellenőrzés

Egy nap alatt több mint 70 gyorshajtót fogtak Heves megyében

Barna Benedek 2022.03.27. 10:43

Csütörtökön tartottak sebességmérési akciót.

 

A magyar rendőrség csütörtökön az Európai Közlekedésrendészeti Szervek Hálózatának, a Roadpolnak a kezdeményezéséhez csatlakozva részt vett a 24 órás összeurópai sebességellenőrzésben, az úgynevezett Speedmarathonban. Ezt megelőzően a rendőrség felhívást tett közzé, amelyben azt kérték a lakosságtól, hogy tegyenek javaslatot arra, hol állítsanak fel traffipaxot.

 

Soltész Bálint megyei rendőrségi szóvivő ez Eger Híreknek nyilatkozva elmondta: hozzájuk közel száz javaslat érkezett, ezeket is felhasználva határozták meg azokat a helyszíneket, ahol azután egy napig mértek. A Heves Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén a police.hu beszámolója szerint 20 rendőr, 36 helyszínen ellenőrzött március 24-én 6 órától március 25-én 6 óráig.

A rendőrök 4847 járművet ellenőriztek, közülük 73 gyorshajtót szűrtek ki és vontak eljárás alá szűkebb hazánkban.

traffi-police
Fotó: police.hu

 

Ne feledjék, hogy a közlekedési balesetek egyik legfőbb oka a gyorshajtás, amely számos esetben tragikus kimenetelű helyzetet teremt

– figyemeztet közleményében a Heves Megyei Rendőr-főkapitányság, arra kérve a járművezetőket, hogy minden esetben tartsák be a megengedett sebességhatárokat.

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egri ügyek csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló