2022. október 4., Ferenc

Riasztó

#heves megye #rendőrség #gyorshajtás #sebességellenőrzés

Hol mérjenek sebességet Heves megyében? A rendőrség várja a javaslatokat március végi akciójához

Barna Benedek 2022.03.10. 16:13

Bárki megírhatja, hogy hol állítana fel traffipaxot.

 

A rendőrség várja a javaslatokat március végére tervezett sebességmérési akciójuk helyszíneire – közölte az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK) Kommunikációs Szolgálata a police.hu oldalon.

 

A közlemény szerint a magyar rendőrség az Európai Közlekedésrendészeti Szervek Hálózatának, a Roadpolnak a kezdeményezéséhez csatlakozva részt vesz a 24 órás összeurópai sebességellenőrzésben – az úgynevezett Speedmarathonban – március 24-én 6 órától március 25-én 6 óráig.

traffipax-mti-sóki-tamás
Fotó: Sóki Tamás / MTI

Az eddigi akciókhoz hasonlóan a rendőrség az ellenőrzési helyek kijelölésekor a lakosság véleményét is szeretné figyelembe venni, ezért idén is javaslatokat várnak arra, hogy hol legyen sebességellenőrzés.

 

A javaslatokat az illetékes rendőr-főkapitányságok március 14-én (hétfőn) 12 óráig várják az erre a célra létrehozott e-mail címekre. Ez Heves megye egyetében speedmarathon@heves.police.hu (a többi elérhetőségek megtalálható a rendőrség honlapján, ezen a linken).

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egri ügyek csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló