2024. február 25., Mátyás

Riasztó

#rendőrség #füzesabony #gyilkosság

Egy alvó férfit késeltek halálra Füzesabonyban, a 19 éves gyilkos rabolni akart

2021.04.06. 17:53

Az elkövetőt hamarosan bíróság elé állítják.

A Heves Megyei Rendőr-főkapitányságtól kedd késő délután kaptunk egy közleményben, amelyben egy tavalyi gyilkosság fejleményeiről számolnak be. 

 

Még tavaly nyáron,  június 17-én délelőtt 9 óra körül füzesabonyi otthonában holtan találtak egy 26 éves férfit. A helyszíni és a halottszemle adatai alapján idegenkezűség okozta a halálát. Az elkövetőt gyorsan azonosították a rendőrök, Sz. Gergőt Budapesten találták meg.

 

 

Az eljárásban eddig megállapítottak alapján Sz. Gergő az alvó férfinak egy késsel okozott halálos sérüléseket, azzal a szándékkal, hogy elvegye értékeit, ezért nyereségvágyból, védekezésre képtelen személy sérelmére elkövetett emberölés bűntettének elkövetésével gyanúsítják a 19 éves férfit.

 

Ahogy a mostani közleményben hangsúlyozzák: a nyomozás vizsgálati szakaszában a rendőrkapitányság munkatársai a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték, és az iratokat a napokban átadták az ügyészségnek.

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egri ügyek csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

További hírek

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló