2024. május 20., Bernát Felícia

Riasztó

#eger #baleset #letartóztatás #pizzafutár

Letartóztatta a bíróság az egri férfit aki elhajtott és balesetezett egy pizzafutár autójával

Barna Benedek 2021.11.20. 11:12

Egy hónapra rendelték el a 31 éves férfi letartóztatását.

 

Az Egri Járásbíróság nyomozási bírája egy hónapra elrendelte annak a férfinak a letartóztatását, akivel szemben jármű önkényes elvétele és a veszélyhelyzetet előidéző által elkövetett segítségnyújtás elmulasztása miatt nyomoz az Egri Rendőrkapitányság – tudatta szombati közleményében a bíróság.

 

Ahogy arról portálunk is beszámolt, a gyanú szerint a 31 éves férfi csütörtökön az esti órákban, Eger egyik városrészében az oda pizzát szállító futár autójába beült, az autót elindította és a futárral az anyósülésen elhajtott. A két férfi dolakodni kezdett, emiatt a kocsi egy másik járműnek is nekiment, végül egy ház falának csapódott, aminek következtében kidőlt a fal és eltört a gázcső. A balesetet okozó férfi – aki az esetet megelőzően drogot fogyaszthatott – elszaladt a helyszínről, később egri otthonába fogták el. A futár 8 napon túl gyógyuló sérülést szenvedett. 

01
Caption

A bíróság végzése rögzíti, hogy alappal feltehető, hogy letartóztatás hiányában a gyanúsított a tanúk befolyásolásával a bizonyítást megnehezítené vagy meghiúsítaná, illetve a bűnismétlés reális veszélye is fennáll. A gyanúsított különös és többszörös visszaeső, utoljára idén október 4-én ítélte jogerősen 10 hónap börtönbüntetésre ítélte az Egri Járásbíróság.


A végzést az ügyész tudomásul vette, azzal szemben a gyanúsított fellebbezést jelentett be, a gyanúsított védője nem volt jelen az ülésen, neki 5 munkanapja van a fellebbezés bejelentésére. A határozat így nem végleges.

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egerben láttam, hallottam csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

További hírek

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló