2022. július 7., Apollónia

Riasztó

#eger #baleset #pizzafutár

Rendőrkézen az egri férfi, aki beugrott a pizzafutár autójába és egy háznak hajtott vele

Barna Benedek 2021.11.19. 12:20

Otthonában fogták el.

 

Jármű önkényes elvétele és segítségnyújtás elmulasztása miatt indult eljárás egy 31 éves férfi ellen, aki a gyanú szerint csütörtökön beült egy egri pizzafutár autójába és egy háznak hajtott vele – számolt be pénteken a police.hu.

 

Ahogy arról az Egri Ügyek is hírt adott, a baleset a Verőszala utcában történt. A futár éppen egy megrendelést teljesített a közelben, amikor egy ember beugrott a nyitott kocsijába. A futárnak még annyi ideje maradt, hogy beüjön az anyósülésre, de az illető közben elindította az autót.

 

A sofőr nagy sebességgel hajtott a szűk utcában, közben dulakodni kezdtek a futárral, így a jármű egy parkoló személyautónak is nekiütközött (az Agria TV előző napi beszámolójában az állt, hogy több járműnek is nekimentek, a rendőrségi közlemény viszont csak egyet említ), végül egy ház falának csapódott. A balesetben a futár sérült meg súlyosan, őt a mentők kórházba szállították. A sofőr elmenekült a helyszínről.

pizza2_0
Fotó: police.hu

 

A rendőrök a gyanúsítottat, P. Ernőt egri otthonában elfogták és előállították az Egri Rendőrkapitányságra, ahol kihallgatását követően őrizetbe vették és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására.

 

(Indexkép forrása: Agria TV / Facebook)

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egri ügyek csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló