2022. július 7., Apollónia

Riasztó

#eger #baleset #pizzafutár #verőszala utca

Drogozhatott a férfi, aki elkötötte és falnak hajtotta egy egri pizzafutár kocsiját – VIDEÓ a baleset helyszínéről

Barna Benedek 2021.11.20. 08:15

A 31 éves férfit már őrizetbe vették.

 

Portálunk is hírt adott arról, hogy csütörtök este baleset történnt az egri Verőszala utcában történt. Egy pizzafutár éppen egy megrendelést teljesített a közelben, amikor egy ember beugrott a nyitott kocsijába. A futárnak még annyi ideje maradt, hogy beüjön az anyósülésre, de az illető közben elindította az autót.

A sofőr nagy sebességgel hajtott a szűk utcában, közben dulakodni kezdtek a futárral, így a jármű egy parkoló személyautónak is nekiütközött, végül egy ház falának csapódot, amitől kidőlt a fal és eltört a gázcső. A balesetben a futár sérült meg súlyosan, őt a mentők kórházba szállították. A sofőr elmenekült a helyszínről.

Péntek este a Tények is beszámolt az esetről. A híradó riportja szerint a 39 éves futár a fejét ütötte meg, és combcsonttörés gyanújával vitték kórházba. Mivel a pizzafutár egyedül maradt a helyszínen, a tönkretett ház lakói azt gondolták, ő ment a falnak a járművel, ezért rajta akartak elégtételt venni, de ezt a kiérkező mentők és rendőrök megakadályozták.

 

A kocsival elhajtó 31 éves férfiról – akit időközben egri otthonában elkaptak és őrizetbe vettek – a Tények úgy tudja, hogy drogot fogyaszthatott az esetet megelőzően. Értesüléseik szerint az illetőnek többször volt már dolga a rendőrséggel.

 

Riportjukban helyszíni felvételek is láthatók:

 

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egerben láttam, hallottam csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló