2021. október 26., Dömötör

Riasztó

#heves megye #bíróság #pedofil

Bedrogozva fogdosott egy tizenegy éves kislányt a Heves megyei pedofil

Székely Zoárd 2021.07.07. 10:34

„Úgyis az enyém leszel" – mondta a lánynak a zaklató.

Tizenegy éves kislány szexuális zaklatója ellen vádat emelt a Heves Megyei Főügyészség.

 

Kalmár Gyula megyei főügyészhelyettes közölte az MTI-vel: a 37 éves, büntetlen előéletű férfit tizenkettedik életévét be nem töltött személy sérelmére elkövetett szexuális erőszakkal vádolják.

 

A vádirat szerint az elkövető 2019-ben, párkapcsolatának megromlása után költözött haza a szüleihez egy dél-hevesi községbe, ahol naponta látta a szomszédban lakó, akkor tizenegy éves kislányt. Egy idő után gyengéd érzelmeket kezdett táplálni iránta, amiről a hozzá írt szerelmes levelei is tanúskodtak.

 

Egy napon a „kristály” néven ismert új pszichoaktív anyag hatása alatt állva elcsalta a kislányt egy közeli, gazzal és magas fűvel benőtt telken álló, romos épülethez azzal a mesével, hogy talált egy kutyát.

Ott ruhán keresztül fogdosni kezdte, miközben azt suttogta neki, hogy „úgyis az enyém leszel", majd simogatta és csókolgatta a kétségbeesetten tiltakozó gyereket, akinek végül sikerült ellöknie magától támadóját és elfutnia a helyszínről.

A főügyészség öt év fegyházbüntetés kiszabását javasolja a bíróságnak, ha a vádlott az előkészítő ülésen beismeri bűnösségét és lemond a tárgyaláshoz fűződő jogáról. A vádhatóság emellett kérte, hogy a férfit végleg tiltsák el minden olyan foglalkozás és tevékenység gyakorlásától, amely során tizennyolc évesnél fiatalabbak lennének a felügyeletére bízva.

 

 

Címlapfotónk illusztráció. Forrás: Adobe Stock

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egri ügyek csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló