2024. július 20., Illés

Promóció

Okos diplomaosztó ajándék az értelmiséginek! (X)

X 2024.06.25. 21:56

 

A diplomaosztó nem szülinap, névnap vagy karácsony. Nem olyan alkalom, ami évről évre, újra és újra előfordul. Olyan ünnep, aminek meg kell adni a módját, hiszen már az is különleges, ha egyáltalán átélhetjük egyszer az életben.

 

 

Aki ezt a mérföldkövet teljesíti, megérdemli, hogy ne csak egy polcról lekapott pezsgőt adjunk neki valamilyen otthonról hozott csomagolással, hanem egy igazán egyedi, személyre szabott, különleges ajándékot.

 

A lockalbox által kínált diplomaosztó ajándék minden frissdiplomás számára különleges élményt jelent. A prémium megjelenésű külső akár az oklevél mellett is megállja a helyét a polcon, a belső tartalom minősége pedig szintén egyedülálló – legyen az gasztronómiai vagy egyéb ajándékok összessége. Amitől viszont tényleges élmény lesz, az a játékos kvízjátékkal való feloldás – csak még egy utolsó utáni fejtörő az államvizsga után!

 

Milyen ajándékot adjunk a diplomaosztóra?

 

Különleges alkalomhoz különleges ajándék dukál. A diplomaosztó életre szóló mérföldkő, méltóképpen meg kell adni a módját az ünneplésnek. Fontos, hogy ehhez a nem mindennapi alkalomhoz nem mindennapi ajándékra is van szükség. Valami olyanra, ami nem csupán az ünnepelt ízlését tükrözi, hanem hosszú távon is értékkel bír. Az ajándék fejezze ki az elismerést és a büszkeséget, hogy a frissdiplomás tényleg érezze, hogy valami különlegeset ért el az életben.

 

Az egyénre szabott, személyes ajándékozás alapjai

 

A személyre szabott ajándékok mindig különlegesebb és emlékezetesebb, mint amikor csak leemelünk valamit fél órával előtte az egyik áruház polcáról. Vegyük figyelembe az ünnepelt egyedi érdeklődési körét és személyiségét egyaránt.

 

Milyen gasztronómiai ízeket szeret? Egy gravírozott tárgy, egy hobbihoz kapcsolódó ajándék mind-mind “betalálhatnak”. Ráadásul ha valami személyeset adunk, rászánjuk az időt és energiát, azzal azt is sugalljuk, hogy valóban számít nekünk az illető. Az élményalapú ajándékok pedig szinte biztosan örök emléket jelentenek.

 

Az okos ajándékdoboz különlegessége

 

A lockalbox okos ajándékdoboz az ajándék, amit te is szívesen kapnál. Nem csupán egy fizikai tárgy, hanem interaktív élményt is kínál. Különleges abból a szempontból, hogy látványos és minőségi a díszcsomagolás, és már a kibontás is kreativitásra, gondolkodásra ösztökél – egy diplomás számára ez aligha jelent problémát, sőt, áll elébe az újabb kihívásnak.

 

Az eredmény azonban már nem holmi érdemjegy, hanem valami sokkal különlegesebb, felhasználható – egy finom íz, étel, ital, bármi egyéb!

 

Ne felejtsük el, hogy a diplomaosztót a fiatalok szeretik egy nagy bulival is megünnepelni. Az okos ajándékdobozokba rejtett beltartalomban pedig a legjobb kézműves alkoholos italok is fellelhetőek – egy finom sör, egy jó bor vagy whiskey rá is fér az emberre a nagybetűs élet előtt!

 

(Szponzorált tartalom)

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egerben láttam, hallottam csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

További hírek

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló