2021. szeptember 28., Vencel

Promóció

#szponzorált tartalom

MSM és retinol a szépség és egészség szolgálatában

Szponzorált tartalom [X] 2021.08.30. 20:49

PRMSN

A szépség ugyan relatív, de azért azt elmondhatjuk, hogy szinte minden nőnek az a vágya, hogy még idős korában is egy szép, üde arc nézzen vissza rá a tükörből. A szépségért azonban tenni is kell, hiszen az életmódunk lenyomatot hagy a bőrünkön. A mértéktelen napozás, az alkoholfogyasztás, a dohányzás, a feldolgozott élelmiszerek és a mozgáshiány, negatívan hat az egészségre. A bőr egészségére is. Az egészséges táplálkozás mellett, szükségünk lehet kiegészítőkre, illetve különös gondot kell fordítanunk a tudatos bőrápolásra, amelynek szerves részét képezik a bőrtípusunknak megfelelő szérumok, arctisztítók és arckrémek. Milyen szerepe van az MSM-nek és a retinolnak a szépségünk és egészségünk megőrzésében? Mutatjuk a válaszokat!

 

A retinol szerepe a szépségmegőrzésben

 

A retinolt, más néven, A-vitaminnak is nevezik. Kiemelkedő az anti - aging hatása, azaz nagyon hatékony a mélyebb ráncok csökkentésében. Az A-vitamin már önmagában is egy remek antioxidáns. Viszont más antioxidánsokra is szüksége van a bőrünknek. Éppen ezért nagyszerű, ha olyan retinolt tudunk beszerezni, amely más értékes vitaminokat, például C-, F- és E-vitamint is tartalmaz.

Az antioxidánsok, a szabad gyökök káros hatásai ellen jelentenek védelmet. Ezek a szabad gyökök sokféle betegséget generálhatnak, beleértve az ízületi gyulladást, az agyi idegsejtek károsodását, az öregedési folyamatok felgyorsulását. A szabad gyökök negatív hatásainak szemmel látható jelei legelőször a bőrön jelentkeznek. Antioxidánsokkal védekezhetünk elsősorban a szabad gyökök sejtkárosító hatásai ellen. Az antioxidánsok csoportjába tartoznak többek között a polifenolok, a likopin, a lutein, a cink, a béta - karotin és a fent említett vitaminok. A legjobb, ha a bőrünknek nem csak egyféle antioxidánst biztosítunk, hanem minél többfélét, hiszen így jelentősebb hatásokat érhetünk el.

 

Ezeket a hatásokat tudja biztosítani a C-, E - és F-vitamint is tartalmazó, egyedülálló retinol szérum. Ez a szérum a tudatos bőrápolás egyik eleme lehet. Minden nőnek be kellene illesztenie a bőrápolási rutinjába, hiszen nagyon sok pozitív hatással rendelkezik. Elősegíti a kollagéntermelést, fiatalítja a bőrt, erősíti a megereszkedett arcbőrt. Hatékonyan veszi fel a harcot a bőr hiperpigmentációjával szemben és a pórusok tisztításban is aktívan részt vesz. És mit tegyünk, hogy a fizikai fittséget is elérjük, ha fiatalosabb ízületekre vágyunk? Próbáljuk ki az MSM terméket!

 

Az MSM szerepe a szépség - és egészségmegőrzésben

 

Az MSM, azaz a metil-szulfonil-metán elsősorban az ízületeket és az ízületi porcokat regenerálja és táplálja. Az MSM elősegíti a glutation képződését, amely szintén egy kitűnő antioxidáns. Csökkenti a szervezetben a szabad gyökök mennyiségét, ezzel is minimalizálva a betegségek létrejöttét. A betegségek kialakulásában szerepet játszanak a szervezetben felhalmozódó méreganyagok. Azonban az MSM segít ezeknek a méreganyagoknak a szervezetből történő kiürítésében.

 

Az MSM-nek is köszönhetjük a szépségünk megőrzését, ugyanis a haj, a bőr és a köröm számára fontos keratin -, kollagén - és fehérjetermelést támogatja meg.

 

Fiatalosságunkat is megőrizhetjük az ízületi porcokat regeneráló MSM segítségével, mivel elősegíti a gyorsabb gyógyulást, csökkenti az ízületek degeneratív elváltozásait. C-vitaminnal kombinálva csökkenti, megszünteti az izomfájdalmakat, a végtagok görcsös állapotát. Ezek a pozitív hatások teszik annyira népszerűvé ezt a terméket idősebb személyek, aktív életet élő emberek és a sportolók körében.

 

A fotó forrása: dekazigzag / Shutterstock.com

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egerben láttam, hallottam csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló