2024. május 23., Dezső

Promóció

Így válasszuk ki a hozzánk illő hajszínt! (X)

X 2024.04.24. 10:42

 

Sokan éveket töltenek a színekkel való kísérletezéssel, mire megtalálják a hozzájuk legjobban illő verziót. Az árnyalat kiválasztásakor azonban fontos, hogy ne csak a divatot kövessük, hanem azt is vegyük figyelembe, hogy illeni fog-e például a végeredmény bőrünk színéhez.

 

 

Tarts velünk, és ismerd meg, hogyan történik a színtípus szerinti választás!

 

Állapítsuk meg a színtípusunkat!

 

Napjainkban egyre nagyobb népszerűségnek örvend a színtanácsadás, amely során képzett szakember vizsgálja meg adottságainkat, és ad tanácsot arra vonatkozóan, hogy milyen színű ruhákat, kiegészítőket viseljünk. Nem árt, ha a hajunk színét harmonizáljuk mind a bőrünk, mind pedig a szemünk színével, így érdemes besorolni magunkat egy színtípusba még a hajfestést megelőzően, hogy megkönnyítsük a választást.

 

A Joli Fodrászkellék professzionális hajfestékei között szinte bármelyik árnyalat elérhető, ráadásul akár ammóniamentes, illetve más kímélő festékek is kaphatóak, így azok is megtalálhatják a számukra ideális terméket, akik nehezen kezelhető hajjal rendelkeznek.

 

Milyen színtípusok léteznek?

 

Négy fő színtípust különböztetünk meg, amelyekbe be tudjuk magunkat sorolni. Az interneten nézelődve rengeteg olyan oldalt találhatunk, ami foglalkozik ezzel a témával, és akár online tesztek segítségével is be tudjuk magunkat kategorizálni.

 

A tavasz és nyár típusokra főként a világos hajszín jellemző, azzal a különbséggel, hogy míg a tavasznál az aranyló, addig a nyárnál a hamvas árnyalatok jelennek meg. Bármelyik kategóriába is tartozunk, érdemes ennél az irányvonalnál maradni, mivel valószínűleg ez fog a legjobban állni nekünk.

 

Az ősz típusba tartozók kifejezetten sötét, barna vagy rézvörös hajjal, illetve világos és szeplős bőrrel lettek megáldva. A szem szintén hasonló árnyalatokat vesz fel.

 

A legváltozatosabb azonban a tél típus, hiszen itt bármilyen hajszín előfordulhat az egészen világostól a sötétig. Sajátossága a feltűnően fehér bőr, illetve gyakran látható náluk a sötét, akár már kékesfekete haj. Fontos, hogy a tél típus sötét hajszínét sem érdemes megváltoztatni, hiszen a világosítás a legtöbbször nem áll majd jól viselőjének.

 

Ellenőrizzük a választott színt

 

Ha megtaláltuk a szimpatikus, színtípusunkhoz illő árnyalatot, akár arra is van lehetőség, hogy ellenőrizzük, valóban jól fog-e állni a választott szín. Az interneten ugyanis már elérhető több olyan weboldal, ahol egy fénykép feltöltését követően meg tudjuk tekinteni, hogyan néznénk ki egy adott hajszínnel. A megoldás előnye, hogy akár extrémebb színekkel is kísérletezhetünk anélkül, hogy ténylegesen be kellene színezni a frizuránkat.

 

Az ideális hajszín megtalálása nem egyszerű feladat, némi felkészüléssel azonban sikerülhet rálelni álmaid frizurájára.

 

(Szponzorált tartalom)

 

 

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egri ügyek csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

További hírek

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló