2021. július 28., Szabolcs

Promóció

#szponzorált tartalom

Helicobacter – a gyomorproblémák oka

Szponzorált tartalom 2021.03.16. 20:30

Felfúvódás, evés utáni gyomorfájás, böfögés, gyomorégés, vagy kellemetlen szájszag gyötri? Ezen nehézségek oka a gyomorban lévő baktérium lehet – helicobacter pylori. [X]

A statisztikák szerint a világ lakosságának több mint a 50% -a helicobacter fertőzésben szenved. A helicobacter a fiatalabb és az idősebb generációkat is érinti, ráadásul gyerekeknél is diagnosztizálták. Főleg a nem feltűnő tünetei veszélyesek, amelyeket gyakran a hagyományos emésztési nehézségekre hasonlítanak. Ha már hosszabb ideje gyomorfájás és emésztési problémák gyötrik Önt, akkor ne becsülje alá ezeket a nehézségeket.

 

abdominal-pain-2821941_960_720

 

A helicobacter kezelése hosszadalmas és két erős antibiotikum kombinációjából áll, gyógyszeres kezeléssel kiegészítve a gyomorsav képződésének elnyomására.

 

A helicobacter baktérium egyre inkább ellenálló ezeknek az antibiotikumoknak és a páciensek magas százaléka fertőzött marad a nehéz kezelés után is. Az antibiotikumokkal való kezelés kellemetlen mellékhatásokkal is jár.

 

MASTICHA – A HELICOBACTER TERMÉSZETES ELPUSZTÍTÓJA

 

A természetben minden betegségre található egy gyógyszer. A választ arra, hogyan kezelhető a helicobacter és a gyomorproblémák, már évszázadok óta megtalálták a görög Híosz szigetén, ahol felfedezték a Masticha gyógyító erejét. 

 

A masticha egy gyanta, amelyet speciális módszerrel nyernek ki a Pistacius Lentiscus fából. A fakéreg bemetszésével kinyerik a gyógyító nedvet, amelyet a helyiek "Híosz könnyei"-nek is hívnak. Ez a napon kristályokká válik, amiknek az íze fenyőgyantára vagy cédrusra emlékeztet. Már Hippokratész is használta a mastichát emésztési problémák megelőzésére, régen az ára egyenlő volt az aranyéval és a Masticha ellopásáért kivégzéssel büntettek. 

 

img_0722a

 

A tudományos kutatások szerint a masticha több mint 80 gyógyhatású anyagot tartalmaz, amelyek nagy potenciállal rendelkeznek számos gyomorral összefüggő betegség kezelésében. A masticha egyik legjelentősebb tulajdonsága az, hogy különleges képességével megöli a helicobacter baktériumot olyan esetekben is, ahol nem hatott az antibiotikumos kezelés. A mastichás kezelésnek nincsenek mellékhatásai és jelentős eredményeket ért el a helicobacter eradikációjában.

 

A masticha jó hatással lehet más emésztőrendszeri megbetegedés esetén is:

 

– csökkenti a gyomorégéstenyhíti a gyomorfájást és a gyulladásos gyomorbetegségeket
– elősegíti a vastagbél megfelelő működését
– elősegíti a megfelelő emésztést
– megszűnteti a felfúvódást, hasmenést és szorulást
– eltűnteti a peptikus fekélyeket (gyomorfekély, nyombélfekély,...)

 

dsc_0200
 
Mikor a leghatékonyabb a masticha?

 

A masticha erős antibakteriális hatással rendelkezik. Célszerű több olyan anyaggal is kombinálni, amelyek jó hatással vannak az emésztőrendszerre – főleg probiotikumokkal, amelyek erősítik és felgyorsítják a hatását az emésztőrendszer betegségei elleni küzdelemben. A masticha teljesen természetes anyag, a kezelés nem okoz mellékhatásokat.

 

A Masticha Active egy egyedi termék, amely egyesíti az igazi híoszi masticha és két aktívanyag - Saccharomyces Boulardii és Lactobacillus reuteri hatásait. Ezen anyagok egyesítése gyorsabb és hatékonyabb eredményt biztosít.

 

A Masticha Active-ot megvárolhatja a hivatalos forgalmazótól a www.masticha.hu oldalon.

 

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egerben láttam, hallottam csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló