2021. október 26., Dömötör

Promóció

#szponzorált tartalom

Gyerekszobába tetőablakot? Mutatjuk, hogyan!

Szponzorált tartalom [X] 2021.10.09. 17:41

A házfelújítás során a lakótér bővítése sok esetben a padlás felé történik. Az új gyerekszobát itt tudjuk a legegyszerűbben kialakítani, de nagy kérdés, hogy mennyire biztonságos a tetőablak egy kisgyerek számára. A Roto tetőablak erre hoz remek megoldásokat. [X]

egriugyek-roto-gyerekszobabatetoablakot-atetoterigyerekszobabanlevotetoablaknagyveszelytjelenthetakalandoslelkukicsikre-

 

tetőtérben kialakított gyerekbirodalom remek megoldás, hiszen úgy bővíti az életterünket, hogy nem kell a hozzáépítéssel óriási plusz költségbe verni a családot. Ugyanakkor a kalandos lelkű ifjoncok számára nem feltétlen biztonságos egy olyan ablak beépítése, ami lehetőséget nyújt a tetőre való kijutásra. A Roto tetőablak olyan megoldásokat tartalmaz, ami egyszerre praktikus és tökéletesen biztonságos még a legmerészebb felfedezők számára is.

 

A tetőtéri helyiségekben rejlő egyik legcsodálatosabb lehetőség a fény. Erre a gyerekeknek is nagy szükségük van, de a tetőtéri ablakok sok veszélyt hordoznak. Ha nem is másznak ki a gyerekek a tetőre, a beltérbe nyíló ablakot könnyű lefejelni. Egyszerű lenne egy fix ablakot beépíteni a gyerekszobába a teljes biztonság érdekében, de ilyen esetben a szellőztetés jelent majd komoly problémát. A Roto tetőablak minden kérdésre választ ad.

 

Roto tetőablakok két fajtája ugyanis nyitáskorlátozó funkcióval is kérhető. Ez egy olyan beépített fék, ami maximum 10 centis ablaknyitást tesz lehetővé. Ez elegendő a szellőztetéshez, de tökéletesen biztonságos akár a kimászást, akár a baleseteket akarjuk vele megakadályozni.

 

Zárható kilincsek

 

A legbiztonságosabb azonban ha csak akkor van nyitva egy kisgyerek szobájában az ablak, ha a szülők is jelen vannak és máskor ki sem lehet nyitni. A Roto tetőablak erre kis kínál megoldást, ugyanis minden tetőablak fajta, amit gyártanak, kérhető kulcsra zárható kilinccsel is.

 

Motoros ablaknyitás

 

Egy másfajta megoldást jelenthet a gyerekszoba szellőztetésére a motoros ablaknyitó funkció. Ennek segítségével olyan magasra építhetjük be a tetőablakokat, ahol a gyerek semmiképpen nem éri el, viszont korlátlan mennyiségű fényt enged a szobába. A motoros Roto tetőablakok távirányítóval, vagy mobil applikációval működnek, amiket akár a lakás vagy ház okos rendszerére is köthetünk. Ezzel nem csupán a gyerekek biztonságáról gondoskodunk, de a család teljes kényelmét is garantáljuk.

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egerben láttam, hallottam csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló