2021. június 24., Iván

Promóció

#szponzorált tartalom #online torna

Az online mozgás is lehet hatékony?

Szponzorált tartalom 2021.03.07. 09:37

Rengeteg hobbi és elfoglaltság került online térbe a Covid járvány okozta változások miatt. Ezek részben valóban jól adaptálhatóak, élvezhetőek a webes kamerán keresztül is. De valljuk be, sokkal több kitartás kell hozzá, hogy kényelmes nappalink négy fala között ugyanúgy következetesen mozogjunk. [X]

Ehhez nagyon sok motivációt tud adni egy személyes kapcsolat az edzővel, egy olyan egészségügyi gond, ami szinte kötelez, hogy tegyünk ellene.

 

online-torna-1

 

A probléma is lehet motiváció

 

Leggyakoribb hétköznapivá vált problémáink egyike lett az ülőmunka okozta derék-. hát-, nyakfájás, izommerevségek. Míg általánosabb mozgásokat sokat találni az online térben, addig egy-egy specifikusabb mozgásmódszert, ami a problémáinkat segít megoldani, jóval kevesebbet.

 

Ezen kevesek egyike a Z-módszer, mellyel online élő tornán és videós tornán ugyanúgy tehetünk az egészségünkért. A módszer kitalálója, Zákány Norbert maga is több problémával küzdött, így valóban tudja, hogy milyen mozgásformák hatékonyak a tartásproblémákra, hát-, derékfájásra.

 

A pilates, jóga és egyéb mozgásformák értékeit és tizenéves tréneri tapasztalatait újraértelmezve alakította ki egyedi módszerét.

Vigyázat, a Z-módszer hat!

 

Kisgyermekkortól a nagyszülői korosztályig ajánlott, ízületkímélő és biztonságos. Az eddigi tapasztalatok alapján egyaránt alkalmas lehet

 

– mozgásszervi fájdalmak csökkentésére vagy akár teljes megszüntetésére,


– alakformálásra,


– tartásproblémák korrekciójára,


– valamint a civilizációs betegségek (ülőmunka okozta problémák derék- és nyakfájdalom) eredményes javítására vagy teljes megszüntetésére.

 

A Z-módszer harmonikusan erősíti és nyújtja az izomzatot. Javítja a testtudatot, a koncentrációs képességet, növeli az ízületi hajlékonyságot, a fizikai és pszichikai teherbírást, a magabiztosságot.

 

Automata előfizetés, személyes tréneri figyelem

 

Az előfizetés egyszerű: a nap bármely órájában a Click&Pay rendszerrel. Míg a belépéshez szükséges jelszóhoz automatikusan juthatsz hozzá, addig a tréneri figyelmet személyesen is élvezheted: bármikor kérdezhetsz, keresheted Norbit, akár személyes mozgásos-egészségügyi problémáddal, akár egyedi mozgásigényeddel.


A jelentkezéskor kitöltendő állapotfelmérő lap is ugyanezt a célt szolgálja, mint a személyes tanácsadás.


A gyakorlatsorok is úgy állnak össze, hogy az egyszerre tornázó különböző korosztályok is el tudják végezni a maguk módján erőltetés nélkül, biztonságosan és eredményesen.

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egerben láttam, hallottam csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló