2021. június 20., Rafael

Mindenki ügye

#védőoltás #regisztráció #pfizer

Újabb Pfizer-akciót hirdethet a kormány

ugytudjuk.hu 2021.05.09. 15:34

A Népszava információi szerint még vasárnap közzétehetik a foglalható időpontokat az Egészségügyi Elektronikus Szolgáltatási Téren.

Újabb Pfizer akciót hirdet a kormány, vasárnap teszik közzé az oltópontok az Egészségügyi Elektronikus Szolgáltatási Tér (EESZT) felületén a foglalható időpontokat a 18 és 59 évesek számára - írja sajtóértesülésekre hivatkozva a Népszava. A lehetőséget viszont csak azok vehetik igénybe, akik már regisztráltak az oltásra, ők valószínűleg SMS-t is kapnak majd, amivel be lehet lépni a portálra.

 

A jövő hét közepén emellett megkezdődik a 16-18 évesek oltása is, szintén Pfizerrel. Számukra péntek éjfélkor lezárult a regisztrációs időszak, ám a 190 ezeres csoportból csak 84 ezren jelezték, hogy oltatnának. A Népszava úgy tudja, azért szűkítették a jelentkezést a 18-59-es korcsoportra, mert a 60 év felettiek közül szinte már mindenkit beoltottak valamilyen vakcinával.

 

 

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egerben láttam, hallottam csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló