2024. február 23., Alfréd

Mindenki ügye

#orbán viktor #kampány #bolyki pincészet és szőlőbirtok #választás 2022

Orbán Viktor ugyanazzal a székkel járja az országot, amelyikről Egerben is szónokolt

Kovács Dávid 2022.03.31. 08:49

Nem csak Egerben pattant székre a miniszterelnök. A szolgálati bútordarab az egész országban elkíséri.

Noha a hivatalos fotókon nem látszik, Orbán Viktor miniszterelnök a nagyrészt titkos kampánykörútja során rendre székre állva magasodik a közönsége elé és mond beszédet a választások hetén. Ez a szék pedig minden állomáson visszatérő elem, a képek alapján ugyanaz a bútordarab kíséri országjárása során a miniszterelnököt szerte az országban.

 

Erre a 444 hívta fel a figyelmet, miután egy olvasójuk több állomásról is megosztott velük néhány fotót, ezek között pedig a portálunk által is közölt, az egri Bolyki-völgyben készült kép is felbukkan. A kampánycsapat tehát valószínűleg mindenhová magával viszi a bútordarabot, amit a portál máris szolgálati székként kezdett el emlegetni.

Orbán Viktor az egri Bolyki-völgyben (Beküldött fotó)

 

A miniszterelnöknek szerda reggel egyébként még Makón tartott utcafórumot, és az erről közzétett videón jól látszik, hogy bár egymás mellett állva egy fejjel alacosnyabb Lázár Jánosnál, akinek kampányolt, szónoklat közben mégis magasabb. Az eseményről készült hivatalos fotók azonban itt is elrejtik a turpisságot, amire laptársunk, az Azonnali is felhívta a figyelmet.

 

Közzétette: Orbán Viktor – 2022. március 30., szerda

 

Sőt, a másik laptársunk, az Ugytudjuk.hu korábbi cikke szerint hétfőn is ezen a széken állva szólt a szimpatizánsaihoz Győrben, ahol a Kálvária utca egyik belső udvarán, a Városrendészet épülete mellett találkozott a válogatott közönséggel. A portál egyúttal azt is megjegyezte, hogy a zakón még a miniszterelnök golyóálló mellényének körvonalai is átütöttek.

orbán győr
Orbán Viktor Győrben is ugyanezen a széken szónokol (Fotó: Ugytudjuk.hu, olvasói felvétel)

Ahogy korábbi cikkünkben is írtuk, a kormányfő kampányeseményeit nem hirdetik meg nyilvánosan, ezekre az eseményekre erősen szűrt közönség jut csak be, az egri látogatást sem verték nagydobra, így a szélesebb közönség csak Oroján Sándor Facebook-posztjából értesülhetett róla.

 

Csak a Fidesz képes megvédeni a magyar családokat a háborútól, csak egy nemzeti kormány képes a háború idején felelősen képviselni Magyarország érdekeit! Ezért vasárnap csak Orbán Viktor és csak a Fidesz!

Közzétette: Fidesz – 2022. március 30., szerda

 

A miniszterelnük eheti kampánykörútjának állomásai tehát nincsenek előre meghirdetve, egyedül az biztos, hogy pénteken Székesfehérváron zárja a kampányt – csakúgy, mint négy éve, 2018-ban. A kormányfő délután háromkor fog beszédet mondani a város főterén.

 

Arról, hogy mit mondott Orbán Viktor az egri válogatott közönség előtt, ebben a cikkünkben olvashat bővebben.

 

Hajrá, Eger! Hajrá, Pajtók Gábor!

Hajrá, Eger! Hajrá, Pajtók Gábor!

Közzétette: Orbán Viktor – 2022. március 30., szerda
Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egri ügyek csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

További hírek

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló