2023. február 8., Aranka

Mindenki ügye

#orbán viktor #hókotrás #választás 2022

Orbán: A kommunisták mind szavaznak, söpörjük le őket!

Kovács Dávid 2022.04.03. 08:31

A miniszterelnök a reggeli hótakarítás közben kapott ihletet.

A jelek szerint a magyar miniszterelnököt megihlette az áprilisi hóesés, és már korán reggel erős üzenetekkel árasztotta el a Facebook-oldalát. Az egyik vasárnap reggeli posztjában például egy seprűvel és egy havas kerttel pózol a kamerának. "A hó sem lehet akadány! Söpörjük le őket!" – üzeni ezen.

 

Söpörjük le őket!

Közzétette: Orbán Viktor – 2022. április 2., szombat

 

A másik vasárnap reggeli bejegyzése képileg kevésbé erős, az óriásplakátokról jól ismert kék háttéren a következő üzenet olvasható: "A kommunisták mind szavaznak! Legyünk ott mi is!" – olvashatjuk a kormányfő hivatalos Facebook-oldalán, több mint harcminc évvel a rendszerváltás után.

 

A kommunisták mind szavaznak! Legyünk ott mi is!

Közzétette: Orbán Viktor – 2022. április 2., szombat

 

 

A miniszterelnök közben egyébként már leadta a szavazatát is: feleségével, Lévai Anikóval reggel nyolc körül jelent meg Budapest XII. kerületében, a Zugligeti Általános Iskolában. Az ezt követő sajtótájékoztatón arról beszélt, hogy nagy győzelemre számít. Arra a kérdésre, hogy lemond-e a Fidesz elnöki posztjáról, ha a kormánypárt esetleg elveszti a választást, nem válaszolt.

 

Orbán Viktor a héten egyébként Egerben is megfordult, arról, hogy miket mondott a Bolyki-völgyben, ebben a cikkünkben olvashat, az országjárás visszatérő kellékéről, a beszédek során miniszínpadként funkcionáló székről itt írtunk, a PDSZ Orbán egri kijelentéseire adott reakcióját pedig itt olvashatja.

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egri ügyek csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló