2023. december 8., Mária

Mindenki ügye

#karácsony gergely #előválasztás #vita

Még a második forduló előtt vitázna Karácsony a többi miniszterelnök-jelölttel

Nagy Donát 2021.10.07. 09:56

Eredetileg csak a szavazás megkezdése után több nappal vitáztak volna, ami Karácsony Gergely szerint már nem sokat érne.

Előrehozná a miniszterelnök-jelöltek vitáját Karácsony Gergely, szerinte már most szombaton nyilvánosan kellene vitázniuk Dobrev Klárával és Márki-Zay Péterrel – jelentette be csütörtök reggeli Facebook-posztjában a főpolgármester. Erre a vitára Karácsony bárhol, bármilyen körülmények között hajlandó.

 

 

Karácsony szerint az október 13-i, RTL Klubon tervezett vita már túl késő lenne. A miniszterelnök-jelölt hozzátette,

az előválasztásnak arról kellene szólnia, hogy a politikusoknak milyen jövőképet kellene kínálniuk, végre arról kellene szólnia a politikának, hogy hogyan fogunk jobban élni ebben az országban. Sajnálom, hogy az elmúlt néhány napban keveset beszéltünk erről.

Karácsony és Márki-Zay Péter szerda este is tárgyaltak egymással az esetleges visszalépésről, noha előtte mindketten kijelentették, hogy nem lépnek vissza a másik javára. Végül Karácsony nem tudta meggyőzni Márki-Zay-t a visszalépésről, utóbbi szerint azért sem, mert ha ő visszalépne, Dobrev Klárát akkor is győzné le Karácsony a második fordulóban.

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egri ügyek csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

További hírek

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló