2024. február 25., Mátyás

Mindenki ügye

#előválasztás #vita

Csak az előválasztás második fordulójának félidejében vitáznak újra a miniszterelnök-jelöltek, az RTL Klub fogja adni a tévében és online

Nagy Donát 2021.10.04. 09:56

Azt most még nem lehet biztosan tudni, hogy hányan fognak megküzdeni az ellenzéki listavezetésért.

Október 13-án szerdán, 18:30-kor tartják az ellenzéki előválasztás második fordulójába jutott miniszterelnök-jelöltek vitáját az RTL Klubon.

A vitát élőben közvetíti a csatorna, és online is követhető lesz. A vitát teljes terjedelmében megismétlik aznap a késő esti RTL Híradó után, írja az RTL Magyarország a közleményében.

 

A vitát ezúttal is Rábai Balázs moderálja majd. A vita pontos szabályairól az RTL Magyarország akkor tud majd tájékoztatást adni, ha eldől, hogy kettő vagy három jelölt marad versenyben a második fordulóra.

 

A miniszterelnök-jelölti előválasztás második fordulójába Dobrev Klára (DK), Karácsony Gergely (MSZP–LMP–Párbeszéd) és Márki-Zay Péter (Mindenki Magyarországa Mozgalom) jutott be. Szavazni október 10. és 16. között lehet majd a jelöltekre.

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egri ügyek csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

További hírek

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló