2024. június 17., Laura Alida

Mindenki ügye

#orbán viktor #közösségi média #munka

Bréking! Orbán Viktor megborotválkozott!

Kovács Dávid 2022.09.01. 16:51

Viszlát az Ace Ventura-ingeknek.

 

Vissza a gyárba, a munka elkezdődött – közölte hivatalos Facebook-oldalán Orbán Viktor miniszterelnök, aki a megszokottnál hosszabb ideig tartó, közel egy hónapos szabadsága után csütörtökön újra munkába állt.

 

Noha a reggel közzétett fotóján még nyaralós ingben és masszív arcszőrzettel láthattuk, a délutáni órákban megosztott képén már ismét  megborotválkozva, öltönyben mutatta meg magát az internetnek.

 

A meló elkezdődött! 💪

Közzétette: Orbán Viktor – 2022. szeptember 1., csütörtök

 

"Piros lett a paradicsom, nem sárga, visszatértünk mindannyian a gyárba!" – kínrímelt sebtében Orbán fotója alá Bajusz Gábor, a Fidesz miskolci szervezetének alelnöke.

 

Ahogy korábban írtuk, a miniszterelnök idei, több hetesre duzzadó vakációját egy hozzá közelálló forrás szerint az elmúlt időszak feszes tempója okozta. "Ez valóban húzós év volt a miniszterelnök számára, bárkit megviselt volna. Elfáradt, kimerült, egyszerűen szüksége volt a hosszabb pihenésre" – fogalmazott az egyik bulvárlapnak az informátor.

 

Orbán Viktor 1996-ban Friderikusz Sándornak is arról beszélt, hogy nyaranta szereti meghagyni "divatos" borostáját, viszont ha közszereplést vállal, akkor mindenképp megborotválkozik. Fiatalabb éveire is utalva azt mondta, hogy vagy szakáll, vagy borotváltság, de a köztes állapot közszerepléskor rossz benyomást kelt.

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egri ügyek csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

További hírek

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló