2023. június 7., Róbert

Mindenki ügye

#orbán viktor #közösségi média #szabadság

"A szünetnek vége" – jelentette be szakállá hizlalt nyaralós borostájával Orbán Viktor

Kovács Dávid 2022.09.01. 11:43

Magyarország miniszterelnökének is becsöngettek, hivatalosan is véget ért a nyár.

 

A szünetnek vége; becsengettek – tudatta a nagyvilággal hivatalos Facebook-oldalán Orbán Viktor miniszterelnök, aki a megszokottnál hosszabb ideig tartó, közel egy hónapos szabadságának java részét Horvátországban töltötte.

 

A vakáció ideje alatt készült felvételek a kormányfőt egyre nagyobb borostával örökítették meg, a csütörtökön posztolt fényképen már masszív arcszőrzettel láthatjuk, ismét tarka, nyaralós ingben, kezében kedvenc lapját, a Nemzeti Sportot tartva.

 

Becsengettek! 🔔

Közzétette: Orbán Viktor – 2022. szeptember 1., csütörtök

 

Ahogy korábban írtuk, a miniszterelnök idei, több hetesre duzzadó vakációját egy hozzá közelálló forrás szerint az elmúlt időszak feszes tempója okozta. "Ez valóban húzós év volt a miniszterelnök számára, bárkit megviselt volna. Elfáradt, kimerült, egyszerűen szüksége volt a hosszabb pihenésre" – fogalmazott az egyik bulvárlapnak az informátor.

 

Ahogy a Magyar Hang cikket emlékeztet: Orbán Viktor már 1996-ban is arról beszélt Friderikusz Sándornak, hogy nyaranta szereti meghagyni "divatos" borostáját, viszont ha közszereplést vállal, akkor mindenképp megborotválkozik. Fiatalabb éveire is utalva azt mondta, hogy vagy szakáll, vagy borotváltság, de a köztes állapot közszerepléskor rossz benyomást kelt.

 

 

Csütörtökön derült ki az is, hogy jövő szombaton tarthatják a kötcsei pikniket, a miniszterelnök várhatóan itt dobja majd be magát az ősszel először a nagyobb nyilvánosság előtt.

 

 

 

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egri ügyek csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló