2021. April 14., Tibor

Mindenki ügye

Belga lapok szerint egy azóta lemondott magyar EP-képviselő is részt vett egy tiltott brüsszeli orgián

AZONNALI 2020.12.1. 14:54

Nem nevezik meg, de a leírás alapján egyértelműnek tűnik, kiről van szó.

 

Péntek este egy Brüsszel belvárosában lévő első emeleti bárban gangbang bulit tartottak helyi lapok értesülése szerint, aminek a helyi rendőrség járványügyi szabályok megsértésére vadászó alakulata vetett véget. A belgiumi rendőrség a flamand HLN értesülése szerint megerősítette azt, hogy a 25 fős, főleg férfiak részvétel rendezett szexpartin részt vett több diplomata és az Európai Parlament egyik magyar képviselője is, aki aztán később lemondott.

 

A flamand nyelvű HLN napilap rendőrségi forrásokra hivatkozva megerősítette: a helyszínen drogokat is találtak, az előállított résztvevők között diplomaták és egy európai parlamenti képviselő is volt.

 

A lap nem említi Szájer József nevét, de azt írja: az illegális partiról menekülni próbáló politikus, a Fidesz EP-képviselőjeként dolgozott Brüsszelben, 1994 és 2002 között pedig a Fidesz magyarországi frakcióvezetője volt. Ez a leírás Szájer Józsefre illik.

 

A rendőrség a politikust előállította és kihallgatta, de az éjszaka folyamán már elengedte, írja a lap. A flamand lap nem részletezi, hogy homo- vagy heteroszexuális partin vett-e részt a politikus, bár azt megjegyzi: a lemondott képviselő pártja, a Fidesz a homoszexuálisakat diszkrimináló politikát folytat Budapesten, épp most szándékoznak beleírni ugyanis a magyar alkotmányba, hogy az apa férfi, az anya nő.

 

A brüsszeli Metro napilap internetes kiadása úgy tudja: a politikus az illegális szexparti helyszínéről az ereszcsatornán lemászva próbált meg menekülni.

 

Az Azonnali cikkében a hírre érkező ellenzéki reakciókról is olvashatnak.

 

Frissítés: Szájer József időközben elismerte, hogy ott volt az ominózus buliban:

 

Szájer József elismerte, hogy ő a brüsszeli szexbotrányban érintett magyar képviselő

 

(Indexkép: pixabay.com)

 

Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló