2022. augusztus 14., Marcell

Mindenki ügye

#bayer zsolt #kémszoftver #megfigyelési botrány #magyar nemzet

Bayer: Mi is tudjuk, ki hallgat le itt kicsodát valójában

Székely Zoárd 2021.07.21. 07:39

A jobboldali publicista „megfejtette", kik állnak a Pegasus-botrány hátterében.

A rendszerváltás óta Magyarországon egy alkalommal élt vissza hatalmával a titkosszolgálat, illetve egy alkalommal történt hazaárulás e szervezet részéről, mindkét eset a Gyurcsány-kormányhoz kötődik

– fejti ki legújabb gondolatmenetét Bayer Zsolt, a Fidesz megmondóembere a Magyar Nemzet hasábjain.

Varga Judit: Ne legyünk nevetségesek, ilyen eszközökre minden országnak szüksége van

nyilatkozta Varga Judit igazságügyi miniszter az MTI-nek az izraeli Pegasus nevű kémszoftver ügyével kapcsolatban. A miniszter szerint Magyarországon, ahogy minden jogállamban, az a célja a titkos információgyűjtésnek, hogy az alkotmányos rend elleni és a külföldi hírszerzésgyanús tevékenységeket figyeljék a nemzetbiztonsági érdekkel összhangban. Elmondta, hogy a szolgálatok szakmai irányítása a Belügyminisztériumhoz és részben a Külgazdasági és Külügyminisztériumhoz tartozik.

A Békemenet egyik vezetője először felsorolja, hogy korábban a brit, dán, vagy amerikai titkosszolgálat is megfigyelt már embereket, majd azt írja:

„ebből a listából kirajzolódik azoknak a »bűzös diktatúráknak«️ a sora, amelyekkel most Karácsony szerint egy társaságba kerültünk”.

Ezután következik egy jóízű gyurcsányozás és még sokkal több sorosozás, ugyanis a Pegasus-botrány kirobbantásának hátterében szerinte egyértelműen Soros György és Brüsszel áll, bár ezt a következtetést már napokkal korábban megírta a lap.

A Magyar Nemzet reakciója a lehallgatási botrányra: Soros!

A nemzetbiztonsági szolgálatok a hatályos törvények alapján végzik a munkájukat, Magyarországon senkit nem figyelhetnek meg bírói, valamint igazságügyi miniszteri engedély nélkül - nyilatkozta a Magyar Nemzetnek Horváth József titkosszolgálati szakértő. Véleménye szerint a megfigyelési ügy érdektelen, mert Korábban Halász János, az Országgyűlés nemzetbiztonsági bizottságának alelnöke hangoztatta, hogy „a baloldali sajtóban megjelent hírek megalapozatlanok és pusztán a politikai hangulatkeltést szolgálják", ezért nem indokolt a bizottság ülésének összehívása.

Elmélete szerint „Soros és a CIA ezzel a »lehallgatási üggyel«️ berúgta a választási kampányt", mivel az említett felek nem akarják, hogy sikerüljön a V4-ek szövetsége, amely kiegészülhetne még a Balkánnal, Ausztriával és Olaszországgal is.

Úgyhogy valószínűnek tartom, az október 23-i Békemenet az Egyesült Államok nagykövetségénél fog gyülekezni. Majd beüzenünk oda is, induláskor, hogy hallják és tudják: mi is tudjuk, ki hallgat le itt kicsodát valójában, és kik az igazi gazemberek, kik az ellenségek. Ez a harc lesz a végső! Készüljetek!

– zárja gondolatait Bayer.

 

 

 

 

Címlapfotó: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egri ügyek csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló