2022. augusztus 13., Ipoly

Mindenki ügye

#kémszoftver #megfigyelési botrány #magyar nemzet

A Magyar Nemzet reakciója a lehallgatási botrányra: Soros!

Székely Zoárd 2021.07.20. 07:17

Feldobtak egy érmét és nem Gyurcsány nyert.

A nemzetbiztonsági szolgálatok a hatályos törvények alapján végzik a munkájukat, Magyarországon senkit nem figyelhetnek meg bírói, valamint igazságügyi miniszteri engedély nélkül

– nyilatkozta a Magyar Nemzetnek Horváth József titkosszolgálati szakértő.

 

Véleménye szerint a megfigyelési ügy érdektelen, mert

természetes, hogy a magyar állam kémkedik az állampolgárai után.

Korábban Halász János, az Országgyűlés nemzetbiztonsági bizottságának alelnöke hangoztatta, hogy „a baloldali sajtóban megjelent hírek megalapozatlanok és pusztán a politikai hangulatkeltést szolgálják", ezért nem indokolt a bizottság ülésének összehívása.

Izraeli kémfegyverrel vették célba az Orbán-kormány ellenfeleit

Évekkel ezelőtt elkezdték használni magyar célszemélyek ellen is az NSO nevű izraeli kibercég okostelefonok feltörésére alkalmas kémprogramját, a Pegasust, és a célpontként kiválasztott emberek között voltak tényfeltáró újságírók, valamint médiacégeket is tulajdonló vagyonos üzletemberek, illetve az ő szűkebb környezetük is - derítette ki a Direkt36 egy nemzetközi tényfeltáró projekt részeként.

A lap egyébként úgy véli, hogy Soros György áll a botrány kirobbantásának hátterében.

Érdemes megemlíteni, hogy az ügy kirobbantásában aktív szerepet vállalt az Amnesty International (AI) mellett egy Citizen Lab nevű kanadai szervezet is. (...) Talán nem meglepő, hogy mindkét szervezet jelentős anyagi segítséget kap a Soros György-féle Open Society Foundationstől. Az AI kapcsán erről az erős kötődésről már többször is írt a hazai sajtó, a Citizen Lab pedig a honlapján számol be a támogatás tényéről

– írja a Magyar Nemzet, levonva azt a következtetést, hogy „lényegében két Soros-szervezet felügyelte és értékelte egymás munkáját".

 

(Via ugytudjuk.hu)

 

 

Címlapfotó: Orbán Viktor Facebook

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egri ügyek csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló