2024. május 20., Bernát Felícia

Környék ügye

#salgótarján #állatkínzás #nógrád megye

"Szét akarom baszni" – mondta a salgótarjáni kamasz, majd brutális kegyetlenséggel kivégzett egy macskát (VIDEÓ)

Kovács Dávid 2022.08.22. 10:19

A 15 éves fiú a barátainak játszotta az agyát, akik biztatták és videóra vették a kíméletlen állatgyilkosságot. A rendőrség eljárást indított az ügyben.

 

Hatalmas erővel a földhöz vágva ölt meg egy macskát nagyjából két héttel ezelőtt egy 15 éves salgótarjáni fiú. A brutális kivégzést a tinédzser barátai szórakozásból videóra vették, sőt, még biztatták is kegyetlen társukat.

 

Az Acélgyári úton készült felvétel hamarosan az internetre is felkerült, maguk az elkövetők osztották meg a világhálón, a videó azonban hatalmas felháborodást keltett. Egy állatvédő az Agria Tv-nek arról beszélt, hogy az állatkínzás gyakori probléma a városban, ennek ellenére kevesen mernek feljelentést tenni. 

 

A híradásokig eljutó videón jól látszik, hogy a rémült cica rángatózva és karmolva igyekezett szabadulni a fiú kezei közül. Hogy megnyugtassa, a kamasz többször megsimogatta a riadt állatot, majd nyugodt hangon, érzelmektől mentesen csak annyit mondott a kamerába:

Szét akarom baszni!

A tinédzser ezután egyik kezével a magasba emelte, majd óriási erővel a földhöz vágta az állatot. A felvételen még az is hallatszik, ahogy a macska koponyája a betonhoz csapódik, majd a haldokló cica utolsó, keserves nyávogásait halljuk.

 

A kamaszt a rendőrök előállították, az ORFK közlése szerint állatkínzás miatt indult eljárás ellene.

 

A Tények riportját itt lehet megnézni (vigyázat, megrázó felvétel!):

 

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egri ügyek csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

További hírek

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló