2022. január 26., Vanda Paula

Környék ügye

#szilveszter #egerszalók #saliris hotel

Poroltós ámokfutó szakította félbe az egerszalóki szilveszter estet a Salirisban

rtl 2022.01.01. 17:54

Mint egy rossz vígjátékban.

 

Komoly galibát, felfordulást okozott egy vendég az egerszalóki Saliris Resortban szilveszter éjjel: előbb ordibálni kezdett a folyosón, hogy tűz van, ezután beindította a tűzriasztót is, majd lefújt poroltóval mindent és mindenkit, aki elé került. A rendőrség nyomozást indított – tudta meg az Rtl.hu.

A hotelben telt ház, azaz nagyjából ötszáz vendég volt, az elkövető pedig egy 44 éves érdi férfi a barátnőjével szilveszterezett a hotelben. Beszámolók szerint a riasztó háromnegyed kettő körül szólalt meg, a rendőrség kettőkor kapott riasztást. A férfi ezután indította be a tűzjelzőt, majd elkezdte szétfújni a poroltó tartalmát, amelyből a szirénázásra és ordibálásra ajtót nyitó többi vendégnek is jutott. Végül a férfi, mivel nem tudott bejutni a saját szobájába, berúgta az ajtót.

 

A riasztás után az egri tűzoltók nagy erőkkel vonultak a hotelhez, de nem találtak tüzet. A hotel szerint a vendégeknek negyedórát kellett az épület előtt tölteniük, a lobbiban folyó szilveszteri buli is csak egy órára akadt meg. A rendőrség nyomozást indított a köznyugalmat súlyosan megzavaró garázdaság és rongálás miatt.

 

A férfi mindent tagad, szabadlábon védekezik a telex.hu szerint

 

(indexkép: salirisresort.hu)

 

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egri ügyek csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló