2023. május 28., Emil Csanád

Környék ügye

#fidesz #korrupció #pétervására #eged istván

Pétervására: a fideszes polgármester „családi vállalkozásává” válik lassan a város

Csarnó Ákos 2023.03.27. 08:47

Minden héten kiderül valami umbulda.

 

Beszámoltunk korábban arról, hogy Eged István, Pétervására polgármestere  50 millió forint uniós támogatást kapott egy „falusi szálláshelyre”, ami inkább palota, és arról is írtunk, hogy a szálláshelyhez vezető út felújítására is csorgott valamennyi uniós pénz, de egy konditeremmel is csak a bajok vannak. Hadházy Ákos független országgyűlési képviselő most újabb, az Eged családhoz tartozó pénzesőt talált: horgászcsali-gyártó üzemre kaptak újabb milliókat!

 

Családbarát Fidesz: a polgármester apjának is jutott EU-s támogatás Pétervásárán. Horgászcsali-gyárra kapott 13 millió forintot Eged Apolló, így teljes az családi biznisz. A tavukra 120 milliót, a mellette épült luxus „falusi vendégházra“ 60 milliót kapott a fideszes polgármester, a tóhoz vezet az egyetlen, (100 milliós) EU-s pénzből lebetonozott külterületi út. Kellett hát a csaliüzem, mint egy falat kenyér.

Információink szerint azonban nem apuka, hanem testvér kapott csaligyár engedélyt.

 

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egerben láttam, hallottam csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló