2024. május 28., Emil Csanád

Környék ügye

#hadházy ákos #pétervására #eged istván

Hadházy: 140 millió forintból újították fel a pétervásárai polgármester szállójához vezető földutakat

Csarnó Ákos 2023.03.01. 12:27

 

Hadházy Ákos országgyűlési képviselő újabb találata szerint a pétervásárai külterületi 0120 és 0122 helyrajzi számú földutak 140 millió forintos uniós támogatás alapján újultak meg. A véletlen azonban furcsa, ugyanis a jelzett utak a korábban már botrányt okozó palotának tűnő, szintén vaskos uniós támogatásból finanszírozott szálló irányába vezetnek.

 

 

kult0120b 

„Nem fogják elhinni, hová vezetnek azok a földutak Pétervására határában, amit az önkormányzat 140 millió EU-s pénzből javíttat ki. Hát véletlenül pont a polgármesteri család kacsalábon forgó falusi szálláshelyéhez és horgásztavához, amikre eddig összesen már 180 millió forintot kaptak (és ahol a szegény polgi betegszabadságon takarított)

 

Én jártam Pétervásárán és azt javasolnám a polgármester úrnak, hogy inkább a belterületi utakra koncentráljon, ha ennyi a pénzük.”

Korábban Hadházy Ákos belefutott a betegszabadságán lévő de pont a szálláshelyentakarító polgármesterbe, Eged Istvánba. Erről az eseményről videót is készített és pár meglátását és véleményét is megosztotta a közösségi oldalán.

 

 

 

Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

További hírek

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló