2024. május 20., Bernát Felícia

Környék ügye

#pénz #hadházy ákos #kompolt #balázs zoltán

A kompolti polgármester nem tud róla, hogy nyomoznának ellene

Nagy Donát 2021.11.27. 11:10

A "lottómágus" nyugodtan alszik.

Mi is beszámoltunk róla korábban, hogy Hadházy Ákos (független) országgyűlési képviselő szerint a romák oktatására és az életkörülményeik javítására szánt összegekből finanszírozott programokat csak papíron tarthatták meg, a pénzt valójában Balázs Zoltán saját magára költötötte el.

 

Kompolt polgármestere, Balázs Zoltán kétség kívül feltűnően hamar meggazdagodott, ám ő ezt a lenyúlt pénzek helyett azzal magyarázta, hogy

sorozatosan szerencséje van a lottón.

Hadházy Ákos egyébként korábba is azt írta, nem biztos abban, hogy végül lesz-e vádemelés, mivel Balázs Zoltán ezer szállal kötődik a Fideszhez.

 

 

Úgy tűnik, ez így is lett, ugyanis a kompolti polgármesternek nincs tudomása semmilyen ellene indult eljárásról.

A Szegregált élethelyzetek felszámolása komplex programokkal Kompolton című, EFOP-os pályázatunkról fontos tudni, hogy a megvalósításában egy jó szakemberekkel rendelkező társaság, a Gyöngyösi Oktatásért és Kultúráért Alapítvány (GYOKA) a konzorciumi partnerünk. A feladatok jól elkülönülnek az alapítvány és önkormányzatunk között­. A kollégáim és a képzőintézet is szakszerűen és körültekintően járt el

– mondta a polgármester a HEOL-nak, majd hozzátette:

Igen nehéz feladat a szegregáció felszámolása. A benne élő, nehéz sorsú embereket nem egyszerű ugyanis bevonni. Annak ellenére, hogy meggyőződésem szerint hosszú távon ez nekik előny. Ezért sem értem, miért ezt a programunkat támadja a képviselő úr.

A HEOL megkereste az ügyben a Heves Megyei Rendőr-főkapitányságot is, akik közölték, hogy az esettel kapcsolatban nem érkezett bejelentés hozzájuk.

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egri ügyek csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

További hírek

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló