2023. február 2., Karolina Aida

Eger ügye

#nyitás #spar #barkóczy utca #buszpályaudvar

Végre megtudtuk, hogy mikor nyit újra a SPAR a buszpályaudvar mellett Egerben

2021.03.16. 14:48

Sokan hiányolták az üzletet hétköznapi rutinjukból.

Átalakítási munkálatok miatt január 4-én, közel 2 és fél hónapra bezárt a Barkóczy utca 6. szám alatti Spar szupermarket - írta az egrinapok.hu. Az újranyitásra az eredeti terveknek megfelelően március 18-án kerül sor. Az áruház egyelőre hétfőtől-péntekig 6-19 óra között, szombaton 6-18 óra között, vasárnap pedig 7-17 óra között tart nyitva, ez a járványhelyzet után módosulhat.

A munkálatoknak köszönhetően jelentősen, mintegy 220 négyzetméterrel bővült az üzlet alapterülete, modernizálták a már igencsak kopottas belső megjelenést, valamint önkiszolgáló kasszákat alakítottak ki. A legnagyobb újdonság a buszpályaudvar felé eső részen született, itt egy SPAR toGo ételbár kapott helyet.

Az étterem 2015-óta van jelen Magyarországon. A SPAR toGo ételbárok kínálatában készételek, frissensültek, vegetáriánus ételek, levesek és főzelékek kapnak helyet. A kínálat egy része állandó jelleggel elérhető, a többi pedig hetente cserélődő menüben vásárolható meg. Az egri étterem pontos kínálata csak nyitás után lesz megismerhető.

spar barkóczy eger

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egri ügyek csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló