2021. június 13., Antal Anett

Eger ügye

#eger #megemlékezés #puhl sándor

Megannyi kedves emlék és a szomorú elmúlás – A nemrég elhunyt Puhl Sándorra emlékeztek Egerben (GALÉRIA)

Keller Richárd 2021.05.28. 20:04

Virággal, mécsessel tisztelegtek az egri Express-Aranysíp Étterem előtt a legendás játékvezető emléke előtt.

Kicsivel több mint egy hete váratlanul jött a hír, miszerint elhunyt Puhl Sándor világhírű játékvezető; az 1994-es vb-döntőt és az 1997-es BL-döntőt dirigáló magyar szakember 65 esztendős volt, koronavírus-fertőzés miatt került kórházba. Puhl Sándor ezer szállal kötődött Egerhez, a város díszpolgára is volt, nagyon sokan ismerték és szerették őt a hevesi megyeszékhelyen is. Rokonai, barátai, kollégái pénteken Egerben gyűltek össze, hogy megemlékezzenek róla.

 

puhl_sandor_megemlékezés_01 (1 of 13)

 

A csendes megemlékezést Király Tamás (lenti képünkön balról a második) szervezte, aki barátja és kollégája volt Puhl Sándornak. Hírportálunknak elmondta: sok közös, kedves élmény fűzi hozzá, egyebek közt együtt ünnepelték meg a legendás játékvezető FIFA-jelvényének átvételét.

 

puhl_sandor_megemlékezés_01 (6 of 13)

 

„Puhl Sándor azonban nemcsak kiváló szakember, de rendkívül segítőkész és melegszívű ember is volt” – fogalmazott portálunknak Király Tamás. Hozzátette: hálás szívvel gondol rá, és sokat köszönhet neki, ezért nem volt számára kérdés, hogy Egerben is tisztelegni kell az emléke előtt csendesen, méltóságteljesen.

 

pb4

 

A szép számban megjelent emlékezők mécsessekkel és virágokkal rótták le kegyeletüket Puhl Sándor fényképe előtt és kis csoportokban történetekkel, régi képekkel idézték fel emlékét.

 

Pss

 

A világhírű játékvezető temetésről később intézkednek, várhatóan szűk körben helyezik végső nyugalomra.

 

Még több fotót galériánkban lapozgatható:

 

#GALLERY_99#

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egerben láttam, hallottam csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló