2022. augusztus 8., László

Eger ügye

#eger #építkezés #kertész utca #parkolóház

Úgy néz ki, áprilisban vehetik birtokban az egri autósok a Kertész utcai parkolóházat – VIDEÓ

2021.01.26. 11:43

A munkálatok 65 százalékával már végeztek.

Bár most nincs tele a parkoló a Bitskey Aladár Uszoda előtt, azonban a környéken járók várják, hogy elkészüljön az új parkolóház. A TV Eger által megkérdezettek ki szeretnék majd használni ezt az új lehetőséget, és úgy látják, szükség is lesz arra a nagy forgalom miatt.

 

A parkolóház 65 százaléka már elkészült, és most ugyan az időjárás nehezíti az építkezésen dolgozók munkáját, mivel a beázás miatt fóliázni kell a tetőt, ennek ellenére azonban jól haladnak a beruházással. A tervek szerint áprilisra végeznek majd a munkálatokkal, ekkor vehetik majd birtokba az egri autósok az épületet, amely 253 új parkolóhelyet biztosít a városnak.

Az uszoda környékén is, mint máshol, általában bajos a parkolás, tehát egy 253 férőhely azért úgy gondolom, hogy jelentősen fog ezen segíteni. El kell hogy mondjam azt is, hogy lesz itt akadálymentesített parkolóhely is, hat darab, hat darab családi, illetve hat darab elektromos autó töltésére szolgáló parkolóhely, ebből egy 50 kilowattos gyorstöltővel felszerelve

– nyilatkozta Minczér Gábor alpolgármester.

 

 

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egri ügyek csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló