2023. február 2., Karolina Aida

Eger ügye

#eger #bolt #spar #házhoz szállítás

Nemsokára Egerben is elérhető lesz a Spar online shop átvételi pontja

Székely Zoárd 2021.05.28. 09:57

Örülünk, Vincent?

Az élelmiszert és napi cikkeket forgalmazó nagyobb üzletláncok közül szinte már minden szereplő kínál valamilyen formában házhoz szállítást, vagy legalább online rendelési lehetőséget, hogy a csomagunkat aztán egy megadott időpontban vegyük át. A Spar még kezdeti fázisban jár ezzel a szolgáltatásával, ám úgy tűnik, terjeszkedni fognak, és hamarosan Eger is felkerülhet a térképükre – számolt be róla az Egri Napok.

 

Egy friss álláshirdetésben az áruház most „bővülő Online shop átvételi pontjaik” közül

az egri, Sas utcai üzletükbe keres „Online áru-összekészítő munkatársat”,

így alighanem hamarosan nálunk is elérhető lesz ez a szolgáltatás.

 

Az online kiválogatott termékek áruházi átvételére jelenleg mindössze Pesterzsébeten, Szentendrén, Diósdon, Tatabányán, Kecskeméten és Zalaegerszegen van lehetőség.

 

Arról egyelőre nincs hír, hogy az áruházi átvételi pontok bővítését követően a házhoz szállítással lefedett területet is szeretnék-e növelni. Ez a szolgáltatás most csak Budapesten és vonzáskörzetében vehető igénybe. Ennek ellenére sem kell teljesen lemondanunk viszont a házhoz érkező Spar-os árukról, tavaly december óta ugyanis már a Spar Express-ből is rendelhetünk a Netpincéren keresztül.

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egri ügyek csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló