2024. április 20., Tivadar

Eger ügye

#eger #egri hulladékgazdálkodási nonprofit kft. #parkolás

Napokig állt a szemét a Rákóczi úti hanyag parkoló miatt

Kovács Dávid 2022.01.25. 09:06

A lakók zsákokban kezdték gyűjteni a szemetet.

Még napokig nem tudták elvinni a szemetet abból az egri lakóépületből, ahonnan egy szerencsétlenül leparkolt autó miatt kétszer sem tudták elszállítani az összegyűjtött hulladékot a múlt héten.

 

Ahogy a szombati cikkünkben írtuk, a szemétszállító autó nem fért el a fordulóban parkoló kocsitól, így a hulladék a II. Rákóczi Ferenc út 42-ben maradt. Az Egri Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft. nem esett kétségbe, készített egy képet a rossz helyen parkoló autóról, amit aztán egy felhívás formájában megosztott a Facebook-oldalán. Ebben az érintett autótulajdonost arra kérték, hogy legyen szíves arrébb állni, az egri autósokat pedig arra figyelmeztették, hogy parkolás közben gondoljanak a nagyobb járművekre is.

 

Tisztelt egri lakosok!

 

A mai napon, Eger II. Rákóczi Ferenc út 42 címnél nem tudtuk kiüríteni a kihelyezett...

Közzétette: Egri Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft – 2022. január 21., péntek

 

Csakhogy az autó tulajdonosa nem cselekedett, a szemét pedig egyre csak gyűlt a házban, egy idő után már zsákokban. Legalábbis ez derül ki az Egri Hulladékgazdálkodás válaszából, amelyet a hétvégi megkeresésünk után küldtek.

Sajnos, az aznapi második kiszállás alkalmával sem sikerült az edényzeteket kiüríteni. Társaságunk, szemelőtt tartva az ügyfeleink elégedettségét, valamint a társasházi övezet lakóinak érdekeit, az egészségügyi szabályokban leírtakat figyelembe véve, a keddi napon (2022.01.25), nem csak az edényzetekben elhelyezett hulladékot, hanem a mellettük rendezetten, zsákban kirakott hulladékot is elszállítja"

– válaszolták a kérdéseinkre.

 

Kedden újra érdeklődtünk, az Egri Hulladékgazdálkodás szerda reggeli válaszából pedig az derült ki, hogy az újabb próbálozás már sikerrel járt. "A tegnapi napon, mind a kommunális, mind a szelektív hulladék elszállítása sikeresen megtörtént. Köszönjük a lakosok türelmét!" – írták az Egri Ügyeknek címzett válaszukban.

 

 

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egri ügyek csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

További hírek

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló