2024. május 20., Bernát Felícia

Eger ügye

#eger #egri hulladékgazdálkodási nonprofit kft. #parkolás

Mesteri parkolás a Rákóczi úton: letette az autót, nem tudták elvinni miatta egy komplett lakóépület szemetét

Kovács Dávid 2022.01.23. 10:59

Gondoljunk néha a nagyobb járművekre is!

Nem tudták elszállítani a szemetet az egyik egri lakóépületből, miután egy hanyag sofőr egy cseppet sem szerencsés helyen hagyta az autóját. Mivel a szemétszállító autó nem fért el a fordulóban parkoló kocsitól, az összegyűjtött hulladék a II. Rákóczi Ferenc út 42-ben maradt.

 

Az Egri Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft. nem esett kétségbe, lőtt egy képet a rossz helyen parkoló autóról, amit aztán egy felhívás formájában megosztott a Facebook-oldalán. Ebben az érintett autótulajdonost arra kérték, hogy – ha még nem tette volna meg – legyen szíves arrébb állni, az egri autósokat pedig arra figyelmeztették, hogy parkolás közben gondoljanak a nagyobb járművekre is.

Tisztelt egri lakosok! A mai napon, Eger II. Rákóczi Ferenc út 42 címnél nem tudtuk kiüríteni a kihelyezett...

Közzétette: Egri Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft – 2022. január 21., péntek

 

A bejegyzés szerint a szemétszállítók még a nap folyamán újra próbálkoztak a házban összegyűlt szemét elszállításával – remélhetőleg akkor már sikerrel. Az erre vonatkozó kérdéseinket elküldtük az illetékeseknek, ha válaszolnak, frissítjük a cikkünket, vagy írunk egy másikat.

 

A hétvégén egyébként egy másik különös parkolási formáról is cikkeztünk: több autós is az egri bazilika és a buszpályaudvar környéki járdarészleteken, illetve zöldterületeken tette le a kocsiját egy városi rendezvény miatt. Képválogatásunkat ebben a cikkünkben nézheti meg.

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egri ügyek csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

További hírek

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló