2021. június 20., Rafael

Eger ügye

#egerplusz #felújítás #széchenyi utca #közvilágítás

Mintha az emberek is számítanának – Kellemes meglepetés az egri Széchenyi utca feltúrása (FOTÓK)

Keller Richárd 2021.05.09. 16:37

Április végén derült ki, hogy májusban elkezdődhet a közvilágítás kijavítása az egri Széchenyi utcában. Felújítják a kandelábereket a Széchenyi 10-től az Egri Dobó István Gimnáziumig, aztán majd a Szent János utcáig.

 

Az szuper, hogy Eger legforgalmasabb sétálóutcájában megoldódik végre az utóbbi időszakban akadozó közvilágítás kérdése, az időzítéssel azonban volt egy kis gond, elsősorban az ottani éttermek, kávézók részéről akadt egy kis elégedetlenség, hiszen a koronavírussal kapcsolatos korlátozások részleges feloldása éppen akkor érkezett, amikor a bejelentés a munkálatokról.

 

szechenyi_elektromos_halozat_felujitasa_04
Fotók: Keller Richárd

 

Napokkal ezelőtt elterveztük, hogy megnézzük, hogy is néz ki a feltúrt Széchenyi akkor, amikor a teraszok megtelnek élettel. Meglepve tapasztaltuk, hogy lehet ma Magyarországon úgy kivitelezni egy fejlesztést, hogy az ennyire figyelembe veszi a helyiek érdekeit, ugyanis amennyire lehet, a hétvégére a munkások elpakoltak a területről, így az csak minimálisan akadályozta a kikapcsolódni vágyókat.

 

szechenyi_elektromos_halozat_felujitasa_02

szechenyi_elektromos_halozat_felujitasa_01

szechenyi_elektromos_halozat_felujitasa_05

 

 

 

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egerben láttam, hallottam csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló