2024. május 20., Bernát Felícia

Eger ügye

#elkerülő út #helyi népszavazás

Megtámadták a helyi népszavazásért dolgozó momentumosokat Egerben

Csarnó Ákos 2023.03.10. 15:13

 

„Megtámadták a népszavazásért dolgozó momentumosokat Egerben - rendőrt hívtunk. Az aláírásgyűjtő pultunkat felrúgták, tagtársamat megütötték, szerencsére komolyabb baja nem esett” – számolt be róla Fekete-Győr András, a Momentum országgyűlési képviselője, Facebook-oldalán.

 

A Momentum a külső elkerülő út érdekében nyújtott be népszavazási kezdeményezést Egerben és kezdte meg a szükséges aláírások összegyűjtését. Az atrocitásról először Jánosi Zoltán, a Momentum egri önkormányzati képviselője adott hírt a heol.hu-nak.

 

„Ez történik, amikor a velejéig romlott politika gyűlöletet szít magyar és magyar, egri és egri között. Nem ülünk fel a provokációnak, kettőzött erővel folytatjuk a zöld közlekedésről szóló népszavazási kezdeményezésünket. Mert demokraták vagyunk, és vissza fogjuk adni a kontrollt az embereknek a saját jövőjük felett” – zárta az esettel kapcsolatos bejegyzését Fekete-Győr.

 

Az elkerülő út ügyében írt cikkeink itt érhetők el.

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egri ügyek csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

További hírek

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló