2024. május 27., Hella

Eger ügye

Kiderült, pontosan hány koronavírus-beteg van Egerben és Heves megyében

EÜ/MTI 2019.11.30. 00:00

A fideszes Nyitrai Zsolt ismét elárulta a valós adatokat, amelyeket az Operatív Törzs nem hajlandó közölni sem a polgármesterekkel, sem a lakossággal.

 

Heves megyében jelenleg összesen 888 aktív beteg van, Egerben pedig 280 fertőzött személyről van tudomásunk. A vírus megjelenésének kezdete óta a megyében 1653 esetet regisztráltak- közölte Nyitrai Zsolt, Eger és térségének fideszes országgyűlési képviselóje a járvánnyal kapcsolatos legfrissebb információkat.

 

Ezeket az adatokat egyébként, mint az Egri Ügyek is beszámolt róla, még a polgármestereknek sem sűrűn hajlandó elárulni az Operatív Törzs és más állami szervek sem, a lakosságot és a sajtót pedig abszolút kihagyják a tájékoztatásból, vagyis az aktív fertőzöttek területi megoszlását nem közlik a hivatalos kormányzati tájékoztató portálon, a koronavirus.gov.hu-n és a sajtótájékoztatókon.

 

 

Nyitrai az egri vasútállomáson sajtótájékoztatón az MTI tudósítása szerint azt is elmondta, az egri Markhot Ferenc Kórházban minden feltétel adott a betegek kezeléséhez. Kiváló szakmai csapat dolgozik az egészségügyben és az eszközök is rendelkezésre állnak a védekezéshez és a fertőtlenítéshez. A kórházban továbbra is látogatási tilalom van érvényben, azonban minden nap 14 és 15 óra között csomagot lehet bejuttatni a hozzátartozóknak. 

 

A polgármesterek elől titkolják, csak Fidesz-képviselőknek árulják el a fertőzöttségi adatokat

Kiderültek a Hatvan környéki járványadatok. Az egri Nyitrai Zsolt után a hatvani Szabó Zsolt is feliratkozott a túl jól értesültek közé, ám Eger és Hatvan polgármestere nem részesül ebben a kegyben. A koronavírus-járvány kezdete óta lassan megszoktuk Egerben és környékén, hogy kizárólag a térség országgyűlési képviselője, a fideszes Nyitrai Zsolt rendelkezik pontos információkkal arról, hogy éppen hány aktív fertőzött van városunkban.

 

Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

További hírek

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló