2024. július 20., Illés

Eger ügye

#Mirkóczki Ádám #momentum mozgalom #jánosi zoltán #keresztes zoltán

Kiakadt Mirkóczki Ádám a Momentum plakátjaira amivel a kormányt bírálják

Csarnó Ákos 2022.11.09. 18:24

 

Korábban beszámoltunk arról, hogy a Momentum országos kampányt indított Donáth Anna arcával, Igazságkiállítás néven. A plakátokon a kormány hazugságait szembesítik a valósággal. Kele János, a Momentum elnökségének tagja és Lőcsei Lajos országgyűlési képviselő tartott sajtótájékoztatót a plakátok előtt szerdán, Egerben, a Kepes Központ előtt. 

 

 

Egy olyan kormány van ma hatalmon, amelyik 12 évnyi rossz kormányzással súlyos megélhetési válságba sodorta Magyarországot. Annak, hogy ez a kormány ma ennek ellenére kétharmados többséggel kormányozhat, egyetlen oka van. Az, hogy hazudtak. Hazudtak éjjel, és hazudtak nappal is, hogy egy klasszikust idézzek – hangoztatta Kele János.

 

Mindezek után furcsa polgármesteri közleménybe botlottunk a közösségi médiában. Mirkóczki Ádám egri polgármester nekiesett a momentumos Jánosi Zoltánnak és Keresztes Zoltánnak a plakátok miatt.

 

Közpénzből nem lehet lázadni! - fakadt ki a polgármester, majd így folytatta:

A Fidesz alamizsnájával kistafírozott Jánosi Zoltán és Keresztes Zoltán a Momentum egri üdvöskéi most városszerte látványosan tiltakoznak a kormány politikája és propagandája ellen, miközben havi szinten teszik zsebre az Orojánék által kínált és elfogadott júdáspénzt.

Összefüggésre nem nagyon figyelve azzal folytatja, hogy Jánosi és Keresztes - 

 

Tiltakoznak hát azért, mert "nemteccik" a propaganda, "nemteccik" a pénzszórás és a hazugság, de mélyen hallgatnak arról, hogy 2022 februárja óta minden Orojáni és egyéb fideszes indítványt (ha kell olvasatlanul is) megszavaznak és teljes mellszélességgel, a legkisebb kritika nélkül támogatnak!

 

 

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egri ügyek csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

További hírek

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló