2022. július 5., Emese Sarolta

Eger ügye

#berecz mátyás #jánosi zoltán #választás2022

Jánosi Zoltán: Berecz Mátyás szűk győzelmére számítok

Szabadi Szabolcs 2022.04.03. 20:36

Ahogy arról napközben beszámoltunk: Berecz Mátyás, az összellenzék egri jelöltje nem tart a hevesi megyeszékhelyen hivatalos eredményvárót. Szimpatizánsai, a kampányát segítők és ellenzéki pártok egri szereplői egy nem hivatalos összejövetelen várják az eredményeket.

 

Itt beszéltünk röviden Jánosi Zoltánnal, aki az előválasztás során a Momentum jelöltjeként indult Berecz Mátyás ellen. A párt egri szervezetének elnöke portálunk kérdésére úgy értékelte a kampányt: "A kampány érdekesen alakult. Az látszik, hogy sokan, sokat tettek bele ebbe a kampányba. Az erőforrások voltak rosszul elosztva. Lettek volna olyan pontok, amiket hangsúlyosabban figyelmebe kellett volna venni, ez egyrészt a vidék. A vidékre ennél több energiát kellett volna fordítani, a másik, hogy a közösségi médiát is jobban, többet kellett volna használni.

 

jz

 

Kérdésünkre, miszerint az Egert is magában foglaló körzetben milyen eredményre számít, így reagált: "Vékony ellenzéki többségre számítok és arra, hogy Berecz Mátyás megnyeri a körzetet. Kb. 500 szavazattal".

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egerben láttam, hallottam csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló