2023. október 1., Malvin

Környék ügye

#berecz mátyás #választás 2022 #részvételi adatok

Berecz Mátyás: A visszajelzések alapján jó esélyem van a győzelemre

Csarnó Ákos 2022.04.03. 14:35

Akad olyan település, ahol a vártnál alacsonyabbak a részvételi arányok, de Berecz Mátyás szerint délután indulnak be a választók az Egert is magában foglaló választókerületben.

A kora délutáni órákban az Egri Ügyek elérte Berecz Mátyást, az egri központú választókerület összellenzéki jelöltjét, aki Facebook-oldala szerint aktívan járja a körzetet, hívásunkkor éppen Kerecsenden tartózkodott, ahonnan a tervei szerint Demjénbe, Egerszalókra és Egerszólátra megy tovább.

 

Az ellenzéki jelölt elmondása szerint a településeket, a szavazóköröket járva beszélgetnek az emberekkel, közben azt is figyelik, hogy rendben megy-e a szavazás. Mint mondja, délelőtt az időjárás miatt több településen, így például Sarudon is eddig kevesebben mentek el szavazni, mint várták.

 

Húsvétra hangolódva Sarudon is buzdítunk ma a szavazásra. Itt vagyunk szülőfalumban, Sarudon is, kérem itt is támogassatok! ☺️

Közzétette: Berecz Mátyás – 2022. április 3., vasárnap

 

Az ellenzéki jelölt úgy látja: a 13 órakor közölt adatok alapján, miszerint országosan a mostani részvétel eddig nagyjából 2,3 százalékkal marad el a 2018-as választások hasonló adataitól, a különbség nem számottevő. Számításai szerint délután várható még nagyobb mozgolódás, Füzesabony környékén láttak egyelőre nagyobb tömeget, a körzet déli részén alacsonyabb az aktivitás. Visszaéléseket eddig nem tapasztaltak, de ha később fognak, jelezni fogják. 

 

Berecz Mátyás kiemelte: személyes benyomásai és az utóbbi napokban kapott visszajelzések alapján "jó esélyeim vannak a győzelemre".

 

Mint portálunknak elmondta, hivatalos eredményváró eseményt Egerben nem szerveztek, ő Budapesten, a Műjégpályánál, az Egységben Magyarországért választási eredményváróján vesz majd részt.

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egri ügyek csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

További hírek

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló