2024. július 21., Dániel Daniella

Eger ügye

#eger #országgyűlési választás #pajtók gábor

Gulyás Gergely: Pajtók Gábor lesz a Fidesz jelöltje a 2022-es országgyűlési választáson

Barna Benedek 2021.07.23. 15:30

A miniszter Egerben megerősítette, ami már sejthető volt.

 

Az Egri Ügyek is beszámolt róla, hogy Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter csütörtökön Egerben egyeztetett Modern Városok Program részeként futó helyi projektekről. A megbeszélés utáni nyilatkozatokról tudósító heol.hu cikke alapján elhangzott az is, hogy ki lesz a Fidesz jelöltje a 2022-es választáson. A lap szerint miután a tárcavezető elmondta, hogy céljuk az elkerülő út mielőbbi megépítése, így fogalmazott:

Örülök annak, hogy kormánymegbízott úr – aki itt a kormánypártok jelöltje lesz az országgyűlési választáson – és a polgármester között ebben egyetértés van. A kormány a támogatásokat biztosítja 

Tehát lényegében egy elejtett megjegyzésből derülhetett ki, hogy kit szánnak Nyitrai Zsolt utódjának.

 

Portálunk ezt már tavasszal megírta az akkori értesüléseink alapján, azonban a Heves Megyei Kormányhivatalt vezető dr. Pajtók Gábor akkor azt nyilatkozta nekünk: nem tud róla, hogy ő lenne a jelölt. Időközben kinevezték a Heves megyei 1-es számú választókerület elnökének is, de még akkor sem jelentették be hivatalosan, hogy ő indul majd a Berecz Mátyás és Jánosi Zoltán közül kikerülő ellenzéki jelölttel szemben.

gulyás-pajtók-fb2
Kép forrása: Heves Megyei Kormányhivatal Facebook-oldala

 

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egri ügyek csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

További hírek

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló