2024. július 14., Örs Stella

Eger ügye

#útfelújítás #kátyuzás

Elindul a kátyuzási program Egerben, itt vannak az érintett utcák

Csarnó Ákos 2023.09.22. 11:10

Eger Megyei Jogú Város Önkormányzata Közbeszerzési Döntőbizottsága eredményesnek nyilvánította az „Eger útkarbantartása és kapcsolódó feladatok” eljárást, melynek eredményeként a vállalkozói szerződés aláírását követően Eger közútjain útkarbantartási munkálatok kezdődnek – tájékoztatott az egri önkormányzat a hivatalos közösségi oldalán.

 

A katyu@ph.eger.hu e-mail címre a lakosság által számos bejelentés, jelzés érkezett a kátyúkkal kapcsolatban, mely alapján megújulnak a város utcái.

A közeljövőben az alábbi területeken kezdődik munkavégzés:

Bartók tér, Galagonyás u., Malomárok u., Menház u., Szalapart u., Iskola u., Rudivár u., Laktanya u., Legányi u., Diófakút u., Raktár u., Dr. Nagy János u., Ifjúság u., István király u., Zöldfa u., Tímár u., Szérüskert u., Sáncalja u., József A. u., Alvégi u., Töviskes tér, Berze Nagy János u., Pásztorvölgyi u., Bethlen G. u., Donát u., Kassai u., Mikszáth Kálmán u., Cifrakapu u., Szvorényi u., Maklári u., Bástya u.

Az utak állapotával kapcsolatban továbbra is várják az észrevételeket, melyet a polgármesteri hivatal szakirodája minden esetben megvizsgál és a lehetőségek alapján megrendeli a munkavégzést.

 

Kérik, hogy a jelzett utcákban körültekintően közlekedjenek, a munkával járó kellemetlenségért a lakók és az arra közlekedők türelmet és megértést kérjük!

 

 

Támogasd a hatalomtól független újságírást!

Bár a kormánymédia megpróbálja elhitetni, hogy a tőlük független szerkesztőségek úsznak a pénzben ez közel sincs így.

Amennyiben neked is fontos, hogy sokáig legyen még a hatalmat ellenőrző hang, akkor támogast adománnyal a mi munkánkat is segítő Nemzeti Újságírók Demokratikus Egyesületét.

Adományodat ide utalhatod: 10918001-00000113-44920004.

Köszönjük!

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egri ügyek csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

További hírek

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló